Какво гравче сакате?

• Креатор на темата Креатор на темата Police
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ќе кажам сега нешто што може на повеќето ќе ви биде чудно, но јас многу сакам кога гравчето е чорбасто онака разварено и без запршка со некој морков внатре :):) ама и тавче е нели закон :) Е сега да ви раскажам една смешна случка од времето кога одев во градинка. Гравче одсекогаш сум сакала да јадам а во градинка беше особено вкусно дека правено во големи лонци па убаво разварено ЊАМ. И јас имав една луда идеја а тоа е како да ми изгледа дека имам повеќе грав и со тоа како да си мислам дека повеќе сум изела. Како што црпев со лажицата додека да ја лапнам ја поднавалував и од назад пола пак ке паднеше во тањир :pos2:и да ти ме приметиле воспитувачките а јас како што бев ќутливо и мирно, тие си мислеа дека не сакам да јадам и не ми се допаѓа и неколку пати така ми го земале тањирот за да ми послужат десерт! DAMN! :vozbud:

Еве ова е мојот прв пост. Темава е толку добра што мораше да отворам еден аккккаунт на форумов и да пишам. Еве зошто се регистрирав:

Најмнооогу сакам ТАВЧЕ ГРАВЧЕ

ја мислам да го прогласиме ``тавче гравче ``за победник..2/3 мнозинство одлучи така...алеа тавче гравчеееее:kajg:

Никакво.
Мразам грав.Не знам како го јадат лугето.
Иам мислење дека гравот е за свињи.
Погрешна е,знам,ама шо да праам...shoot me.

Никакво.
Мразам грав.Не знам како го јадат лугето.
Иам мислење дека гравот е за свињи.
Погрешна е,знам,ама шо да праам...shoot me.

Се гледа дека не си бил војска :)

Какво да е .... врти сучи пак грав јадеш , највкусно тавче-гравче

абе гравче е господска работа....гравот има излезено од рајот:pos2: гравче со колбавче или со ребра...ааууууууу лудилоо:vozbud:

Грав - катерогично одбивам! Иуу :nenene:

Тавче гравче ми е најубаво. Баш и пред некој ден јадев и слатко се најадов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom