Какви жени сакате?

• Креатор на темата Креатор на темата Big boss15
  • Време на започнување Време на започнување
Емотивни, и по малку срамежливи.....од надвор наивнa внатре вулкан. Неебена многу а пуна со жар за секс, qr да види доволно да и е. Такво нешто да начекаш е бинго :)

Тебе мајка ти треба, жени се за пјур плежр.
Се согласувам, ама пак секси е женска ко че ти зготви. The way through a man's heart is his stomach. The way through a woman's heart is her vagina. Просто и едноставно.

Само нечурал, непрскана... природна без шминка само депилација нормално, плус ако е спортски тип одлично :)

А чекај, добро јадење не е пјур плежр? :(
Можеш да нарачаш од било каде, некад и да зготви, ама далеку од куварица бато.
Автоматски споено мислење:

Се согласувам, ама пак секси е женска ко че ти зготви. The way through a man's heart is his stomach. The way through a woman's heart is her vagina. Просто и едноставно.
Vagina is a sacred place.
Абе можев да ти пишам дека со такви барање тешко дека ќе онадиш нешо, ама беф фина..

...да успее да го исклучи системот за секундарно препознавање на "синдром од кокошка":)
...да ми го "изебе" мозокот до тој степен да "завивам како волк":D
...останатото се остава на фантазијата и моментот :rolleyes:

Vagina is a sacred place.
Абе можев да ти пишам дека со такви барање тешко дека ќе онадиш нешо, ама беф фина..
Гледам дека тешко проценуваш лујџе. Ти гледаш само една мала страна од мене, а не ни ме познаваш лично ниту пак дали сум „онадил“ нешто. Зато со таа проценка 90% од лујџето после вела „не го/ја мислев за таков/ва“. Решив така да се позаебавм на темиве, не знам како дојде до то шо го кажа. Да бидам искрен, whatever.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom