Какви жени сакате?

• Креатор на темата Креатор на темата Big boss15
  • Време на започнување Време на започнување
Убава Жена:

-Да биде Слаба
-Да знае да Готви
-Да Има Долга Коса
-Шминка но не премногу
-Женствена
-Сензуална
-Мила
-Избричена
-Модерно Облечена
-Да носи топли бои (розева)
-Да сака Машки
-Да слуша Машки
А депилирана проаѓа??? :pos:

Сакам да има идеи/планови приближни на моите, клучниот збор е можеби способна, да поседува повеќе квалитети и да е независна, а физички да има бели заби и да не е тежински екстрем(what a freak am I), иако не сум имун и на уметничко тело кое е приказ за одличен животен стил. На крај се се сведува на нејзината иницијатива/жртва/компромис, но и лојалност/амбициозност кон сите нејзини одлуки и акти.

Не се задржувам на такви што оговараат други личности како главна активност на денот, не се способни да издадат целосно мислење и одговараат со „Да/Океј“, се третираат како објект за молење и гонење и имаат почетни услови за комуникација познато како предрасуда.

Сметам дека ако е во овие рамки секој проблем/недостаток е возможно заеднички разумно да се решава и поправа што значи подобро животно искуство во секој можен аспект.
E kaj ke najdes be takvi sto ne ogovaraat na dnevna osnova, kazi i jas da pobaram.
Автоматски споено мислење:

Jas sum za iskreni zeni i toa mi e glaven uslov, normalno deka ubavinata ima prednost.

Страхотна мацка! Супер непринудено отношение, забавна, забавлјавај се много!!!

Страхотна мацка! Супер непринудено отношение, забавна, забавлјавај се много!!!
У Скопје кога ?! Ангажман еден ...

в'в Варна до 17.09.
в'в Разград на 21.09. и 22.09.
в'в Русе от 23.09. до 26.09.

нема Скопје извини

Физичката атрактивност е клучна секако, но треба да има и смисла за хумор. Гледам овие што напишале цели листи. Треба нешто и да дадеш, кога веќе бараш 10тина работи односно и ти да поседуваш дел од тие способности и (физичките) предиспозиции.

пи. ес. Многу политички одговор на прашањето дадов. :D

Средни во височина, слабички така (не многу, не претерано), црна коса (долга коса,никако кратки), очи било какви (небитно), у фаца да е нормално симпатична убавка, згодно тело (не многу големи цицки), побитно ми е линијата да ја има да држи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom