Какви жени сакате?

• Креатор на темата Креатор на темата Big boss15
  • Време на започнување Време на започнување
Преди се откачени, интелегентни ама без комплекси, кои знаат да бидат изнад нормите, со слободен дух, спиритуално воздигнати, слободни...Знам да многу тражим, али јеби га кад ме не задовољава мање....

Преди се откачени, интелегентни ама без комплекси, кои знаат да бидат изнад нормите, со слободен дух, спиритуално воздигнати, слободни...Знам да многу тражим, али јеби га кад ме не задовољава мање....

абе што се замараш ќе и ги отвориш ти чакрите и ќе ја просветлиш, боље некоја попроста него интелегентна

абе што се замараш ќе и ги отвориш ти чакрите и ќе ја просветлиш, боље некоја попроста него интелегентна
Заеби. Таква жена попрво на мене ке ми ги затворе на мене чакрите и ке ме повлече у подземјето. Заеби.

Ми се допаѓаат градите жени

Ееее шо убо беше поарно со чрвени, не сега јеботе 100лева (50 евра) за анален секс.

Јас сакам жени да имаат цицкишта како од Благица Павловска или пак како од Анета Наковска и маса од 100kg...

За секс сакам жени едно 20-25 години постари од мене...

kako boni roten
ili po nashki ko taksi kola vozena dovozena ne ke da ja ucam ,
da znae da vrti ko centrafuga,da usisava ko pravosmukalka i
najvazno da bide melodicna za vreme na sexsot so zvucite UX,AX,TO,POJAKO :D

Да знаат да го користат умот( ако имаат се разбира), нежни со атрибути и тро полнечки!

Posho nemozam da ja baram temata kakvi mashki sakate tuka ke odgovoram:
Sakam mash pokrqj koj ke imam smirenost koja seuste ne sum ja naucila moznost da me razbere i shansa da me nauci, pokrqj koj nema da placam koga nemam samodoverba i veter vo gradi da mozam stvarno da veruvam, so koj ke se karame za svoeto i pazime za zivotot.
ps:sto e moe ke si dojde. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom