Какви сте биле како деца ?

Предшколска возраст бев обична, научив да пишувам на 4, не правев некој проблеми
Основно бев нечешлана, запуштена несвесна, не сакав да учам сакав да читам книги затоа си читав по 2 книги во 3-4 дена, киснев в библиотека и нашколо ни една четворка немав сите беа кецој
Средно бев главна во секоја манџа запршка, со сите се здружив, мислите од романите ги пренесов во математиката, така кога ќе видеа сите наставници дека прва оценка ми е 5 математика и физика автоматски пишеа петки како печатени
Заправо јас само тоа праев, шетав со друштво и решавав задачи место филм да гледам :)

Леле точакот bmx... изгледа упорна бев пошто со години одев искршена од обиди сама да научам да возам точак
И дарежлива бев, знам зошто еднаш ја украдов пензијата од дедо ми и за сите купив чоколади....

Последно уредено:
Ja bev dete koe uste na 3 god sakase po celi denovi da crta. Na 4 ipol-5 nauciv da citam i pisuvam isto i da brojam. Osven sto me interesirase skolo obozavav da igram na Nintendo i na Atarito od tatko mi :P i od sekogas si bev miren,a isto i sea. Iako sum bil potajno zarce aka bckalo al toa nisto ne se racuna :)

Аџамија нешо налик на
dennis_the_menace-logo-4b3df4c3ff-seeklogo-com.gif

Mirno devojche so shishki :pipi:
Од малo имаше сиски а?Maшала.:)

Убав, паметен,најјак на нинтендо на сите игри па после и на кантер од кога почна да се игре, тренирав фудбал од 3то до 1ва средно,сите девојчина од класо беа по мене и то :D

Гадурија тешка разгалена. :D Памтам ко низ сон лижев сладолед и бев сио фиран на фаца напраен и беа собрани повеќе роднини и пријатели кај нас дома и сите ми се смееја и фаќаа сеир дека сум фиран и јас не сум поднесувал ич мајтап на моја сметка, сум му искарал се и сум го шлакнал сладоледот на ѕид :D Па после преваросувале кутрите дома и така. Сум бил паметен ептен ко за годините, најпрво англиски сум знаел па македонски и шпански паралелно (јебем ти сапуници) али и ептен ептен разгален. Да имам такво детиште не знам како ќе издржам, сфффака част на моиве. :ROFLMAO:

Бев многу немирна,само со машки се дружев,крадев,цела бев во модрици,еднаш ме бараа со полиција,многу бев бесна,цел ден бев надвор неможеа да ме приберат и со сите се закачав

Бев многу немирна,само со машки се дружев,крадев,цела бев во модрици,еднаш ме бараа со полиција,многу бев бесна,цел ден бев надвор неможеа да ме приберат и со сите се закачав
Oд кај се закачвеше поќе од позади или од напред?

Мирно девојче сум била дај ми боички и хартија и таму ке си останам. :гик:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom