Какви се девојките во Македонија?

• Креатор на темата Креатор на темата Can_Cyborg
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво сите...
Прво Малку Знам Македонски ( бидејќи : Јас сум од Турција )
Зошто љубовта е тешко да се најде во Македонија...
барате љубов но не можате да најдате...
барам љубов ама дојди за секс или дојди за пари... ама ЗОШТО ВАКА на тука...
не сакам да за секс или не сакам да за пари :( јас сакам да сигурен и добра девојка
каде о добри девојки ???
колку долго си во Македонија? биди малку упорен и ќе најдеш, можеби проблемот лежи ако ти си муслиман, македонките обично сакаат христијани.

:D хахаха антоние :D:D лол
ахх бе антоние ах бе бебе си :D

Оооо Полат Алендар... македонските девојчина љубовта ја даваат на државата, тебе може само секс да ти дадат, ништо повеќе.

манкинд 12 месеци тука сум..
според мене нема проблем муслуман или христијани... според мене не е важно религија
--- надополнето: 21 март 2013 во 03:23 ---
Тхемајор
Грешка мислиш бее
Од сега не давав да пари за девојки... ама тука не најдов да нормална девојка затоа мислам да вака

манкинд 12 месеци тука сум..
според мене нема проблем муслуман или христијани... според мене не е важно религија
eeeee тука македонците со години не можат да најдат девојка а не па ти што си само една година тука, инаку турчинките се многу убави, ти па што си се фатил една наша да најдеш?

манкинд најдов девојки ама таа не сака да зборува таа сака да секс после ке оди... ама не сакам да вака...
затоа веќе сакам да девојка за муабет / за шетање - веќе не сакам да девојка за секс... хеј хеј грешка не мислиј не сум педер...
тука не најдов да нормална девојка :(

pa nauci makedonski pa posle ke zborite ;)

Голема грешка правиш бе друже замина шемата на македонски јазик да фатиш девојка.
Сега ти е најнова мода во Мк на турски да зборуваш.
Едуцирај се малце од турскиве серии Полат, Мемати ...
Значи ако сакаш љубов треба најголем мафијаш да бидеш и успат не е на одмет БМВ Х5(кое мора да биде строго црна боја):icon_lol:

Здраво сите...
не сакам да за секс или не сакам да за пари :( јас сакам да сигурен и добра девојка
каде о добри девојки ???
Друже, јас 20+ години живеам тука не можам девојка за озбилно да си најдам, ти со 5 месеци сакаш да си најдеш :pos: Барем Србин да беше, вака тешко...

Ааа сега гледам, они за секс ти се нуделе, ти си сакал за сериозно. Мој човек!

Здраво сите...
каде о добри девојки ???
Нема да успееш кај македонките затоа што:
- Не знаеш македонски добро
- Муслиман си
- Турчин си

Ако сакаш девојка за озбилно пробај со турчинките што живеат во МКД. Имате иста вера, нација, јазик и донекаде иста култура.

Здраво сите...
каде о добри девојки ???
Ic da ne se sekiras Can , ti zemi moma za seks i pari , a ljubovta posle sama ke si dojde:D ima da te gleda ko siltan Sulejman :D

манкинд најдов девојки ама таа не сака да зборува таа сака да секс после ке оди... ама не сакам да вака...
затоа веќе сакам да девојка за муабет / за шетање - веќе не сакам да девојка за секс... хеј хеј грешка не мислиј не сум педер...
тука не најдов да нормална девојка :(

Сеа и ти претеруваш.Муабетот и шетањето си го имаат со Македонците а сексот со странците.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom