Какви се девојките во Македонија?

• Креатор на темата Креатор на темата Can_Cyborg
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 ноември 2012
Мислења
50
Поени од реакции
64
Локација
Скопје
Здраво сите Пријатели!!!
јас Турчин сум. Од Турција. најпрво Малку Знам Македонски јазик.
5 месеци живеам во македонија.
какви се македонки девојка?
тие уживаат во она што?
сакал да го направи она што?
Што е пријателство?
како е вашата сакана?
Кога една девојка ме покани на вечера ама пријателски. таа го разбира она девојче.
Накратко = Не барам секс не барам мила (љубов или LOVE) хеј хеј хеј не сум педер... само сакам да знаам само сакам да признае или признам. само Не сакам да ги вознемири моја пријателка ?
ако напишете твоите мисли... ме ке се радувам
поздрав

Абе друже кажа ти да отидеш у Ice и да се размафташ со 50-100 евра низ дискотеката , гарант ќе ебнеш нешо ;)

Така така многу убаво :) затоа сакам да признам :)
а ти што нас тука што кај нас жена чок ѓузел треба? нема таму турска ? или балибег све зеде жена?

а ти што нас тука што кај нас жена чок ѓузел треба? нема таму турска ? или балибег све зеде жена?
Таму Многу има турска... ама јас сум во македонија... и јас не барам девојка само сакам да признам ...

Значи кога ќе почнете вака да тролате, да му се одмили на човек што отворил тема...
Еј не ми се љути мене само прашував некој турски зборови што значат,зошто врска немам а гледам Like ови еден куп на турски зборови има:D

Најубави сме, најпаметни, најзгодни, највнимателни, најдомаќинки, пријатни, слатки, интересни, внимателни, знаеме да готвиме, переме, пегламе, штиркаме, веземе, пееме, да играме, насмеани, позитивни, нежни, невини сме до прва брачна ноќ итн.
Фалете се бе жени еве ни отворија тема:D

Здраво сите Пријатели!!!
јас Турчин сум. Од Турција. најпрво Малку Знам Македонски јазик.
5 месеци живеам во македонија.
какви се македонки девојка?
тие уживаат во она што?
сакал да го направи она што?
Што е пријателство?
како е вашата сакана?
Кога една девојка ме покани на вечера ама пријателски. таа го разбира она девојче.
Накратко = Не барам секс не барам мила (љубов или LOVE) хеј хеј хеј не сум педер... само сакам да знаам само сакам да признае или признам. само Не сакам да ги вознемири моја пријателка ?
ако напишете твоите мисли... ме ке се радувам
поздрав

Сума сумарум све спротивно од ова

Најубави сме, најпаметни, најзгодни, највнимателни, најдомаќинки, пријатни, слатки, интересни, внимателни, знаеме да готвиме, переме, пегламе, штиркаме, веземе, пееме, да играме, насмеани, позитивни, нежни, невини сме до прва брачна ноќ итн.
Фалете се бе жени еве ни отворија тема:D

освен првото

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom