Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
Прегледај го приврзокот 246740

Дали имате искуство со Скечерс модели со мемори пена?
Барав нешто удобно и покрај Адидасот погоре земав и Скечерс. Демек најудобни модели имаат, ама и негативни коментари демек лоши за стапалото?
Одлични се Скечерсот супер искуство имам со нив, со тек на време мемори пената се деформира ама и покрај тоа се преудобни. А не се овие женски модел црниве?

Одлични се Скечерсот супер искуство имам со нив, со тек на време мемори пената се деформира ама и покрај тоа се преудобни. А не се овие женски модел црниве?
Ги пишува како женски модел, ама црната ми изгледа повеќе unisex.

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Прегледај го приврзокот 246740

Дали имате искуство со Скечерс модели со мемори пена?
Барав нешто удобно и покрај Адидасот погоре земав и Скечерс. Демек најудобни модели имаат, ама и негативни коментари демек лоши за стапалото?

За 3.5к-4К имаш поудобни Скечерс од Nike air's,вреди (y)

Ги пишува како женски модел, ама црната ми изгледа повеќе unisex.

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Да да, ама мислам дека 41 е најголемо бројче од овој модел. Имаш избор топ патики се (y)

ама и негативни коментари демек лоши за стапалото?
Ова не е конкретно за овој модел на Скечерс туку општо за сите чевли на денешницата. Пената од ѓонот од патикиве денес како и штикли - машки чевли шпицерајка и ними слични придонесуваат за деформитети на стапалото. Kонкретно за патиките денес, поради преголемата амортизација, стапалото не прима доволно сигнали од тлото, нервите не примаат дразби и со тек на време отупуваат. Сето тоа доведува до мрзливо стапало и понатака проблеми со чекорот, циркулацијата, рамнотежата итн.
Затоа ако барем не се носат вакви обувки препорачано е да се оди бос/без папучи колку што може повеќе.

Screenshot-105_edited-640x410.jpg

Зависи какви чорапки и каква мајца ке натепам, овај период едни сино плавки и едно бициклистилки дреч ж'ти.
Мрзе ме да ги сликам сеа :D

Предлог за патики за пешачење? Да не се нешто екстремно скапи, да бидат удобни и лесни?
Читав на нет за овие, биле добри за пешачење, некој со искуство ?

Последно уредено од модератор:
Предлог за патики за пешачење? Да не се нешто екстремно скапи, да бидат удобни и лесни?
Читав на нет за овие, биле добри за пешачење, некој со искуство ?

Ги има и во други бои. Верувај ми нема да згрешиш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom