Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
Многу убава патика Тончи, ептен ме бендиса. Изгледа само на машка нога лежи за жал :unsure:
Провери по сајтовиве за патики дал ја има во женски броеви. Имаат неколку различни бои, мислам дека можеш да најдеш нешто и за тебе, секако, доколку прават во твој број.

16500371_xl.jpg

• Ми се допаѓа
Reactions: ilz
Добро глеам зимате од алиекспрес патики има некој земано zx 750 ? Да каже дали ќе се заебам ако порачам еден пар за проба :D

Добро глеам зимате од алиекспрес патики има некој земано zx 750 ? Да каже дали ќе се заебам ако порачам еден пар за проба :D
@AceCaleb мислам, нека пише импресии :)

Нема да се заебеш. Со овие моите ми стасаа и женски zx 700 и не се лоши за цената.

Не стигнал тагот.

Јас земав, не се мисли. 2 месеци ги имам негде, за сега се одлични. Совет, земи еден број поголем од тој што го носиш, малце помал калап имаат.

одлична патика,ако земаш порачај и за мене еден пар :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom