Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
Од кај ги зеде, и цена ако може ? :)
Од Рамстор 2ри кат мислам спортм али не сум сигурен. 5900 ги семав последен модел биле демек нешто 7к биле али незнам видов убави ми се фатија и ги купив.

Од Рамстор 2ри кат мислам спортм али не сум сигурен. 5900 ги семав последен модел биле демек нешто 7к биле али незнам видов убави ми се фатија и ги купив.
Предобри патики се, го имав купено истиов модел пред 4 години само бели. Последниве 2-3 месеци барав низ мк пак да купам такви и не најдов и на крајот порачав од ибеј. Фала за информацијава ако поминувам до рамстор за брзо ќе си земам ако има останато (y)

qu2yhuja.jpg

Sent from my iPhone 5S (gray) using Tapatalk

Дали ги има во Скопје Adidas boat lace d66648 и колку пари се

6abame7e.jpg

Последно уредено:
Овие ми беа омилени досега најлична патика што сум ја носел но и кошта пари . 100евра ги купив од спорт-м..
Сега повеќе преферирам да носам пума затоа што се најлесна патика . 1391829_4983124874846_1664485848_n.jpg

Walkmaxx_1261958_26136.jpg

Вчера си купив walkmax од топ шоп, многу ме болеа стопалата, и нешто по лошо у живот немам ставено на нога. Едвај чекам да заврши денов и да си одам дома да ги соблечам и никогаш повеке да не ги видам.
Полоша патика од ова немам видено. Кој дизајн човече. Ова ти е машка верзија на оние одвратни платформа штикли што ги носат девојките:D

Јас убаво сфаќам дека нога те болела, но не сфаќам убаво кај ти беше паметот кога ги купуваше?:D

Illumious, Jas nosev takvi minatiot dogovor i ne mi se dopadnaa. Mnogu blisku do zemja. Gi osekjav kako debeli chorapi. Ventilacijata sepak beshe ok. Ne bi kupil pak nike free.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I727

Illumious, Jas nosev takvi minatiot dogovor i ne mi se dopadnaa. Mnogu blisku do zemja. Gi osekjav kako debeli chorapi. Ventilacijata sepak beshe ok. Ne bi kupil pak nike free.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I727
за трчање ми се, што знам, ги пробав, добри се, дека имам и рамни стапала баш ми легнаа :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom