- Член од
- 20 април 2014
- Мислења
- 247
- Поени од реакции
- 136
Од Рамстор 2ри кат мислам спортм али не сум сигурен. 5900 ги семав последен модел биле демек нешто 7к биле али незнам видов убави ми се фатија и ги купив.Од кај ги зеде, и цена ако може ?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од Рамстор 2ри кат мислам спортм али не сум сигурен. 5900 ги семав последен модел биле демек нешто 7к биле али незнам видов убави ми се фатија и ги купив.Од кај ги зеде, и цена ако може ?![]()
Предобри патики се, го имав купено истиов модел пред 4 години само бели. Последниве 2-3 месеци барав низ мк пак да купам такви и не најдов и на крајот порачав од ибеј. Фала за информацијава ако поминувам до рамстор за брзо ќе си земам ако има останатоОд Рамстор 2ри кат мислам спортм али не сум сигурен. 5900 ги семав последен модел биле демек нешто 7к биле али незнам видов убави ми се фатија и ги купив.
Kaj mozat da se najdat vakvi vo MK?
Полоша патика од ова немам видено. Кој дизајн човече. Ова ти е машка верзија на оние одвратни платформа штикли што ги носат девојките![]()
Вчера си купив walkmax од топ шоп, многу ме болеа стопалата, и нешто по лошо у живот немам ставено на нога. Едвај чекам да заврши денов и да си одам дома да ги соблечам и никогаш повеке да не ги видам.
ти битно си ставил слика од тебе а тоа што не се гледаат баш патиките а темата е за тоа е небитно
за трчање ми се, што знам, ги пробав, добри се, дека имам и рамни стапала баш ми легнааIllumious, Jas nosev takvi minatiot dogovor i ne mi se dopadnaa. Mnogu blisku do zemja. Gi osekjav kako debeli chorapi. Ventilacijata sepak beshe ok. Ne bi kupil pak nike free.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I727