Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
Подобјасни, да се знае за понатаму.
Имено, сите што се лажат на фејсбук страните за нарачки на облека по дампинг нереално ефтини цени си ги горат парите на фејк ефтина емитација на познатите модели на патики маици дуксери јакни и што уште не, робава на дечково муе од алиекспрес (aliexpress.com) секој може да си ги нарача истите патики дирекно од страната му стигаат дома шипингот е гага за повеќето работи, цените видете си ги сами, единствениот проблем е што шевовите се криви, лошо се залепени користен е ефтин материјал, фејк кожа, лепак се познава на сите страни ама затоа најскапата патика е 60 долара, мој совет од искуство со овие работи, е да си присоберете некој денар плус за оригинал парче небитно дали зе икс или друг модел, зе икс има у спорт вижн, или пак веќе кога сакате од интернет од добро проверени страни, jdssports,sportdirect итн каде што се 100% аутентик работите што ги плаќате

Работата е дали може да се верува и на продавници како Sport Vision и слично, зашто ако збориме за оригинал и доверба, за мене едино аутентично е да ја земам патиката од Адидас во Германија...

Минхен.

$_57.JPG

Работата е дали може да се верува и на продавници како Sport Vision и слично, зашто ако збориме за оригинал и доверба, за мене едино аутентично е да ја земам патиката од Адидас во Германија...
Во Ранерс пред некој ден видов неоригинал адидас тренерки. Не ми е јасно како може да ги продаваат нема инспекција? o_O

Па затоа најдобро е патики да се купуваат од продавница, ги гледаш дали имаат лепак, конци и каков им е дизајнот. Ете ти пример како им е искривен знакот на најк.
1959380_1474369859449207_339274898_n.jpg

552105_342099009211976_1520349341_n.jpg
Досега сум купувал од сите спортски продавници и не се покажале како фејк за разлика од оние што ги купуваат од Шутка а истите ги има и на ФБ.
Тој модел на Адидас каде сака нека отиде нема да го најде за под 80 евра. А можам да се кладам дека тие ќе се искриват на едната страна или ќе се излижат.

И во продавниците кај нас што продаваат брендирани производи не се оригинал туку се втора класа патиките .

Има голема разлика од втора класа до реплика. Тие втора класа се изработени од ист материјал, а имаат некоја мала грешка поради која не смеат да ги ставаат како прва класа. Јас чизми и кондури купувам втора класа од Баргала и тоа се чиста кожа кои на европски пазар се продаваат по 200 евра, а ги имам видено и во продавницата на Бата во Сити Мол.

Nike-CTR360-Libretto-III-Indoor-Competition-Mens-Football-Boot-525171_703_A.jpg
Nike-Mercurial-9-Images.jpg

image_11_4339.jpg

nike-blazer-low-prm-vntg-prize-blue-1-570x381.jpg

nike-rt1-varsity-red.jpg

27_adric_27_6.jpg

Da spodelam i jas nesto sto sum kupil vo posledno vreme! :D

Последно уредено:
Има голема разлика од втора класа до реплика. Тие втора класа се изработени од ист материјал, а имаат некоја мала грешка поради која не смеат да ги ставаат како прва класа. Јас чизми и кондури купувам втора класа од Баргала и тоа се чиста кожа кои на европски пазар се продаваат по 200 евра, а ги имам видено и во продавницата на Бата во Сити Мол.
Абе не ме интересира мене дали биле реплика или не , гледам да се квалитетни , ако се зошто да давам овде по цени што се ненормално високи , значи си нарачав за мене најпрво Адидас вулц , од јуни месец до сега само во нив сум , да ти пратам слика каква е патиката сега нема да ти се верува . И за другари што имам нарачано се супер патичињата .
Овде ем ги нема тие модели ем ми продаваат модели од лани по иста цена , бтв можам да ги земам Адидас газеле за 3000 денари , овде се ист модел 5300 . Ако ме сваќаш што ти кажувам . Не се исплати од овде да купиш патика .

Адидас газеле имало за 3000 ден абе јас ќе најдам и Air Max за 2000. :) Не е тоа тоа да купиш ист модел за 2-3 пати помала цена, а да милиш дека имаат квалитет како оригинал. Јас знам дека барате поефтино ама може да ви се погодат како мене едни најк на кои пишуваше дека се кожени за 2400 ден се излажав на попуст беа, а внатре смрдеа. Сега се во вреќа во подрумот и како нови се. Подобро ќе фрлам уште 3000 ама не се лажам веќе со овие ефтините!!!!!!!

Нема некоја голема разлика во цената на Aдидас стор и кај нас, па да викате дека нашите ги продавале по дупло поскпа цена.

5300 кај нас, а кај нив 4850
http://www.adidas.co.uk/gazelle-og-shoes/G13265_530.html

Адидас драгон кај нас во Спорт М се 4800 а таму 4300

Адидас газеле имало за 3000 ден абе јас ќе најдам и Air Max за 2000. :) Не е тоа тоа да купиш ист модел за 2-3 пати помала цена, а да милиш дека имаат квалитет како оригинал. Јас знам дека барате поефтино ама може да ви се погодат како мене едни најк на кои пишуваше дека се кожени за 2400 ден се излажав на попуст беа, а внатре смрдеа. Сега се во вреќа во подрумот и како нови се. Подобро ќе фрлам уште 3000 ама не се лажам веќе со овие ефтините!!!!!!!

Нема некоја голема разлика во цената на Aдидас стор и кај нас, па да викате дека нашите ги продавале по дупло поскпа цена.

5300 кај нас, а кај нив 4850
http://www.adidas.co.uk/gazelle-og-shoes/G13265_530.html

Адидас драгон кај нас во Спорт М се 4800 а таму 4300
Овие што се 4850 се 3х поквалитетни од тие во Спорт М што ги продаваат .

значи си нарачав за мене најпрво Адидас вулц , од јуни месец до сега само во нив сум , да ти пратам слика каква е патиката сега нема да ти се верува . И за другари што имам нарачано се супер патичињата .
Овде ем ги нема тие модели ем ми продаваат модели од лани по иста цена , бтв можам да ги земам Адидас газеле за 3000 денари , овде се ист модел 5300 .
Од каде ги нарачуваше?

Од кај ги зеде и колку пари?
Ибеј, 4300 мкд со се поштарина ама до австрија.не ми се исплатеше во Македонија со поштарина, данок, царина. Инаку само патики 45 фунти. Со оглед дека се Vintage, пред две години мислам направија уште една едиција, па може да се најдат само останати парчиња кои во основа се скапи. Лично повеќе ја сакав белата/крем верзија со сино црвени линии, ама не успеав број да најдам .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom