Torte Mobile
Модератор
- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.887
so ti tekna sega da pisis za ova![]()
Па не го имам видено на македонски на друга страна ... :helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
so ti tekna sega da pisis za ova![]()
si zgresil na edno mestoПа не го имам видено на македонски на друга страна ... :helou:
si zgresil na edno mestovoice recording si go prevedil kako video snimanje :smir: nema video snimanje ni vo 3.0 :S
neoficijalnoСпоред последните информации, Apple е веќе подготвен за исфрлање на третата генерација iPhone кој како и претходните серии ќе се појави во неколку верзии. Да видиме што ќе донесе iPhone 3. За сега се знае дека новиот уред ќе има појак процесор и двојно повеќе RAM меморија, а ќе се појави во две верзии, 16GB и 32GB. И конечно подобрување ќе видиме кај камерата, која за многумина беше голема утка на Apple при исфрлањето на претходниот iPhone 3G. Новата верзија че биде опремена со 3.2 мегапикселна камера, која ќе има можност за снимање видео и ќе има целосна MMS поддршка за видео и фотографии.
Во видео снимките ќе можете да уживате на OLED дисплеј кој ќе троши и помалку енергија, што би требало да го продолжи векот на траење на батеријата за 1.5 пати. И дизајнот на удерот до некаде ќе биде изменет, вклучувајќи го отстранувањето на металната лента која се наоѓаше на постарите верзии, а според некои извори логото на компанијата кое ќе се наоѓа на задната страна ќе свети. Новиот уред ќе поддржува GPS, а ќе ја користи технологијата на Google за идентификација на локацијата со фотографија, како и новиот компас. Уредот ќе се појави на 17-ти Јули, а 16GB верзија ќе чини 199 долари, додека 32GB верзија ќе се продава за 299 долари, со склучување на двогодишен договор.
![]()
![]()