Какви мастики џвакате?

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Од кога тоа мастикиве Оrbit, Airvawes се 30 денари пакетче? Во една трафика отидов денес да купам и гледам 30 пишува.
Од декември некаде ми се чини. Airwaves отсекогаш беа поскапи, а Orbit ги качуваа 26, па 28, 29 и сега 30. Инфлација :toe:

Од декември некаде ми се чини. Airwaves отсекогаш беа поскапи, а Orbit ги качуваа 26, па 28, 29 и сега 30. Инфлација :toe:

Зависи кај ги земаш, у кам се поефтини, кај мене тука у трафика 25 се.

не треба, секој става цена како му одговара
Колку што јас знам цената е од дистрибутерот или кој и да е одговорен од тие што се фирмава што ги носат мастикиве во државава. Исто како Кока Кола што е во секој маркет иста цена така и ова би требало да е иста цена.

Колку што јас знам цената е од дистрибутерот или кој и да е одговорен од тие што се фирмава што ги носат мастикиве во државава. Исто како Кока Кола што е во секој маркет иста цена така и ова би требало да е иста цена.
Врска нема, слободен пазар е ова, секој си става цена каква сака.

Појди купи кока кола у некоја сендвичара, на железничка, ќе видиш колку ќе те кошта, таа цена е препорачана цена од пивара, но не значи дека тој што ја продава ќе ти ја даде за исто.

Види го бе споредува нешто што има препорачана малопродажна цена која ја има на амбалажата со производ кој нема препорачана цена и може кој колку сака да си го продава.
И на кока кола, фанта и други пијалоци може да им се стави поголема цена а знаеме на кои места ставаат повисока, ама повеќето се држат на таа препорачаната.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom