Какви мастики џвакате?

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Кој се вашите омилени? Ја највише ги сакам Орбит - Зелените од нане :)

Поише сум по бонбони т.е се давам у бонбони :брохи со оџачарот,Орбит Дропс(лимон) и гумени а за мастики да Орбит зелените воглавно,онака најнељути ми се,криво ми е што не се наоѓа Чунга Лунга и тие беа добри

Јас исклучиво Орбит. Најмногу и јас ги сакам зелените ама и сите други не е битно, битно Орбит да е.

Па орбит сум приморан да џвакам зошто сегде ги има, иако многу повеќе обожавам Хуба Буба :)

Ервејс-виолетовите, ме потсеќаат на средно одсабајле...Кога нема, џвакам орбит зелени, најсвежи ми се.

Не џвакам мастики.
Бомбони секакви јадам,омилени ми се гумените,ама мастики не џвакам.

Само Орбит, други - никако. Ем не се штетни за забите, ем ми се вкусни. Најчесто џвакам од зелените, ама се случува и плави да купам, од било кои, дека повеќе врсти на плави има. Моментално ги имам тие плаво со сребрено што се. А тие лубеница, портокал ич не ги сакам. Мразам такви "вештачки" вкусови, па макар и Орбит да се. Само плави и зелени џвакам, закон се. Секогаш имам мастика во уста. Ем убаво, ем нештетно за забите. Па кај го има тоа бе? :)

Во последно време купувам Airwaves ( Аривалс :funny: ) со вкус на црна рибизла мммммм
Џвакам и Orbit за деца од цреша и други детски мастики ама тие ми се моментни мастики, од пуст мерак ги купувам. Ги има оние „Love is...“ по трафиките, кој мерак ми прават тие ауууу:sweety:

Во последно време купувам Airwaves ( Аривалс :funny: ) со вкус на црна рибизла мммммм
Џвакам и Orbit за деца од цреша и други детски мастики ама тие ми се моментни мастики, од пуст мерак ги купувам. Ги има оние „Love is...“ по трафиките, кој мерак ми прават тие ауууу:sweety:

аии колку се закон тие “Лав ис“, посебно сликичките :)

Иначе Ервејс-виолетови, Орбит зелени, Орбит Профешнал белите и темно-зелените

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom