Какви луѓе ве нервираат/не поднесувате

• Креатор на темата Креатор на темата Mar-Teen
  • Време на започнување Време на започнување

Каков тип на луѓе не сакате:

• Дволични

Гласови: 84 28,7%
  • Со негативна енергија

Гласови: 85 29,0%
  • Преваранти

Гласови: 39 13,3%
  • Лажговци

Гласови: 46 15,7%
  • Од оние што се фураат/се прават којзнае кои се

Гласови: 80 27,3%
  • Од оние што мислат дека се знаат

Гласови: 66 22,5%
  • Татини мази/галеничиња

Гласови: 40 13,7%
  • Ќе наведам какви....

Гласови: 38 13,0%
  • Не ме нервираат никакви

Гласови: 22 7,5%

• Вкупно гласачи
    293
то пекол жешко е, тој марама има врзано :D
--- надополнето: 21 април 2013 во 13:47 ---
Каков тип на луѓе не поднесувате?
Зошто таков тип на луѓе не сакате?
Дали имате некои блиски што спаѓаат во групата на такви луѓе?
Наивни. Пошо жал ми е да ги реметам. Јас. :(
--- надополнето: 21 април 2013 во 13:51 ---
Каков тип на луѓе не поднесувате?
Зошто таков тип на луѓе не сакате?
Дали имате некои блиски што спаѓаат во групата на такви луѓе?
Намќори. Пошо у старт ми пропаѓа шалата. Да, и сакам да ги нема. :гомце:

то пекол жешко е, тој марама има врзано :D
--- надополнето: 21 април 2013 во 13:47 ---

Наивни. Пошо жал ми е да ги реметам. Јас. :(
--- надополнето: 21 април 2013 во 13:51 ---

Намќори. Пошо у старт ми пропаѓа шалата. Да, и сакам да ги нема. :гомце:

zena i sala tie dve raboti ne mozam da gi spojam :/

Не сакам социопати и психопати, бездушници. Некако се намножија во последно време. Не сакам лица кај кои секој потег и контакт е пресметан за остварување некаква корист и кои се толку проѕирни што станува и смешно и одвратно кога си во нивна близина.
Бедно ми изгледаат оние што по секоја цена сакаат да се издвојат и глумат некаква недостижна уникатност, потсмевајќи се на се околу себе.
Ми пречат лица чиј животен успех според сите мерила е подпросечен, а тие мислат дека се некаква вертикала, па солат памет кај ќе стигнат и кому ќе стигнат, за работи за кои чуле некаде и од некого.

Луѓе со негативна енегрија , дволични , себични , егоцентрични , преваранти .. и и и луѓе без ( Чаршиски факултет )

Лажговци, себичњаци, оние што мислат дека се знаат, уфурани до бескрај, луѓе со негативна енергија и дволични луѓе. :)

Не дека ме нервираат,ама сепак не ги поднесувам :D ..
...дволичните
Маженцата кои разговараат поженствено од сите жени,...штрафцигерчето,камиончето,ноженцето :facepalm:
Аман ебаго,освен демунитив друго не постои?
Камионот попрво е камиониште отколку камионченцето :sick:
А истите тие демунитив батковци ми се уште повеке антипатични кога,се идеални татковци,сопрузи,мајстори,танчери,машинобравари,психолози,љубовници...ма мажи без маана ама некако само од нивен аспект оти светот не ги разбира никако.Баш чудно нели?:свиркам:
Иначе плус ме нервира на моменти и колегата на работа.Тој 18 години наводно бил чорбаџија оти држел кафе бар ама секогаш си прашува дали еспресото е со млеко или без млеко.:eek:
Ме нервираат неиживеани лица,кои се шлепаат на кредитните картички на родителите а наводно животот им е многу тежок и тие се успешни бизнисмени уште на свои 18.
Од пуста завидлива душа ме нервираат и дадички кои со висина на месечни примања купува брендирани парчиња од минимум 3 од по 4000денари.Од пуста завис ова,не од друго :LOL:
Ајде да не испаднам многу нервозен тип на човек,останатите 100 што ме нервираат,нема да ги напишам.

Бaвни, мрзливи луге..
Можеш дa зaмислеш мaж 2м со широки рaмењa, АРСЛАН БРЕ :icon_lol: место дa грми, тој си лепи срценцa у коментaри и и пишувa нa девојкaтa ,,и јaс те лофкaм цуци'' awwwwwwwwww :mad: Лофкaм??????? цуци??????
Не поднесувaм луге кои ми се обрaќaaт со ,,срце, маче, или бејби'' (нaјвеке познaнички, со кои сум седелa дaли и 3 пaти у мојот живот)

Многу од наведениве профили, али највеќе во последно време ме нервираат луѓе со партиско-испрани мозоци. Објаснуваш даваш факти, али тие си тераат со истиот муабет што им го наложил пастирот, како на лента да се снимиле и rec i play само иде.

Од сите наведени дефинитино најмногу луге со негативна енергија

Многу од наведениве профили, али највеќе во последно време ме нервираат луѓе со партиско-испрани мозоци. Објаснуваш даваш факти, али тие си тераат со истиот муабет што им го наложил пастирот, како на лента да се снимиле и rec i play само иде.

Тие не те ни слушaaт aко не се совпaѓa твоето мислење со нивното :)

Шмизли и дигнати грди и дебели девојки кои немаат што да понудат а бараат премногу.

Негативни мрчала, шо се’ нешто не им е како што треба, не прават ништо да сменат нешто, туку остануваат забодени во своите фрустрации и болки и трујат се’ околу себе.

има повеќе типови на луѓе кои ми лазат по нерви, али у последно време е типот на луѓе кој секогаш се' знае, надмен е, секогаш е во право (иако пред 5 мин кажал сосема спротивно) ...... а уште и да ти е шеф, .... гррррррррррррррр

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom