Какви луѓе ве нервираат/не поднесувате

• Креатор на темата Креатор на темата Mar-Teen
  • Време на започнување Време на започнување

Каков тип на луѓе не сакате:

• Дволични

Гласови: 84 28,7%
  • Со негативна енергија

Гласови: 85 29,0%
  • Преваранти

Гласови: 39 13,3%
  • Лажговци

Гласови: 46 15,7%
  • Од оние што се фураат/се прават којзнае кои се

Гласови: 80 27,3%
  • Од оние што мислат дека се знаат

Гласови: 66 22,5%
  • Татини мази/галеничиња

Гласови: 40 13,7%
  • Ќе наведам какви....

Гласови: 38 13,0%
  • Не ме нервираат никакви

Гласови: 22 7,5%

• Вкупно гласачи
    293
Наметливи, на демек суптилен начин се обидуваат да ти се пикнат во животот, ти прават услуги кои не ги бараш од нив, по едно испиено кафе заедно одеднаш ги има секаде околу тебе, нема кај да бегаш, а толку се фини што иако знаеш дека „многу арно не е на арно“ некако неможеш директно да ги отераш упм, туку бараш културен начин да ги ликвидираш од сопствениот живот...уххх, заморно е....

Наметливи, на демек суптилен начин се обидуваат да ти се пикнат во животот, ти прават услуги кои не ги бараш од нив, по едно испиено кафе заедно одеднаш ги има секаде околу тебе, нема кај да бегаш, а толку се фини што иако знаеш дека „многу арно не е на арно“ некако неможеш директно да ги отераш упм, туку бараш културен начин да ги ликвидираш од сопствениот живот...уххх, заморно е....
Така ти е тоа наметливи луѓе......едноставно кога имаш си добар за сите а кога ќе побараш некогаш некоја молба или помош се прават дека не те слушат а камоли да ти помогнат хах едноставно ЛУЃЕ ОД КОРИСТ :mad: .

Така ти е тоа наметливи луѓе......едноставно кога имаш си добар за сите а кога ќе побараш некогаш некоја молба или помош се прават дека не те слушат а камоли да ти помогнат хах едноставно ЛУЃЕ ОД КОРИСТ :mad: .
Со луѓе од корист и материјалисти лесно можеш да се справиш, со овие наметлививе е многу страшно, не бараат ништо од тебе директно, веројатно ги опипуваат слабите точки, за потоа да те уценуваат, да те „држат за муда“, да ти го загорчуваат животот. Блискоста и довербата во пријателството се гради полека и секогаш кога ќе осетам дека на некој „му се брза“ да ми се доближи сигурна сум дека не е тоа случајно, наивно и добронамерно.

Со луѓе од корист и материјалисти лесно можеш да се справиш, со овие наметлививе е многу страшно, не бараат ништо од тебе директно, веројатно ги опипуваат слабите точки, за потоа да те уценуваат, да те „држат за муда“, да ти го загорчуваат животот. Блискоста и довербата во пријателството се гради полека и секогаш кога ќе осетам дека на некој „му се брза“ да ми се доближи сигурна сум дека не е тоа случајно, наивно и добронамерно.
Потполно се сложувам со тебе тука си сосема во право баш и од таквите луѓе највеќе треба да се пазиме зошто незнаеш кога ќе те удрат таму каде што не треба.

Ja koa se brzam da mu se doblizam na nekoj toa znaci deka e tipka i planiram da mi bide zenska u skoro vreme, site ostanati gi izbacuem od zivot, because I'm a harcore motherfucker.

Ja koa se brzam da mu se doblizam na nekoj toa znaci deka e tipka i planiram da mi bide zenska u skoro vreme, site ostanati gi izbacuem od zivot, because I'm a harcore motherfucker.

Тоа е веќе дискутабилно...не значи дека типката ќе биде импресионирана од твојот брз пристап, незначи и дека нема да биде...во секој случај мислам, ма не мислам, сигурна сум дека и во ваква ситуација (женска у скоро време како што кажа, подразбирам врска) подобар резултат ќе издејствуваш ако и се доближиш полека.

Тоа е веќе дискутабилно...не значи дека типката ќе биде импресионирана од твојот брз пристап, незначи и дека нема да биде...во секој случај мислам, ма не мислам, сигурна сум дека и во ваква ситуација (женска у скоро време како што кажа, подразбирам врска) подобар резултат ќе издејствуваш ако и се доближиш полека.
И јас го мислам истото како тебе незначи дека од таквото брзо реаѓирање ќе и се допадне на девојката така можеш да оставиш и лош впечаток бар така мислам :)

Da ali momentot e so ne me boli tashakov dali ke uspeam ili ne, I'm kinda like that, premnogu sum kul za da se zamaram so edna :P

Луѓе што не користат кирилица. Ко пар горе, не стварно не се трудам ни да читам.

Да, токму така и те сфатив...временски се замараш со повеќе, на тоа мислев...и ај, ептен отидовме офтопик.

ej da be, anyways, mrzam tipci so mislat deka muzikata so ja slusaat e avtomatski najdobra zoso oni ja slusaat...
/killself

а зошто анкетава не е со повеќе дозволени избори...
Ме нервираат луѓе кои мислат дека знаат се`, луѓе кои се експонираат премногу и сакаат да бидат центар на внимание, луѓе кои мислат дека светот се врти околу нив, луѓе кои се обидуваат да ми наметнат размислување, лицемери, лажговци, луѓе полни со предрасуди и стереотипи, луѓе кои не ја употребуваат логиката...многу се бе, јас како мизантроп до утре можам да набројувам.

Дволични личности никој не сака, така и јас, но исто така многу ме нервираат и простите луѓе. Еве ќе ви дадам пример:Кога се запишував на факултет дојде една глупача која исто така се запишуваше и вика не сакала да се запише на финансиски менџмент туку на економски факултет(кога чув си реков земи земјо голтни ме). Втор случај со друга личност. На екскурзија во Хрватска, таму парите се куни и една ми вели како да пресметам колку евра е тоа и јас и викам 8 куни=1 евро(така нешто мислам дека беше)и ми вика е како да пресметам де објасни ми поубаво, не сфакам

Пу (пљукам во фиткивното пенкало)

Луѓе...

Сега следи делот за глупите што мислат дека се паметни па дошле на форум: политичари, бизнисмени, музичари, доктори, правници, дркачи, педери, лезбејки, машки, женски, деца, старци, возачи на комбиња, спортисти, македонци, албанци, срби, хрвати, курајбери, пичкајбери...се се се се се с е сите сите сите сите....се мрзам себе што сум човек..умрете

Луѓе што не користат кирилица. Ко пар горе, не стварно не се трудам ни да читам.
Imas "selaci sto ne koristat kirilica" issues? Coz I can solve them.

Se izvinuvam odnapred za off topic-ov, ama detevo zabranilo da mu se prakjaat pm, a ni profilot ne mozam da mu go razgledam ( :

Pozitivni raboti vo pisuvanjeto latinica:
1. You're totally hardcore !
Glupavite lugje pisuvaat latinica. Hell no ! I ain't stupid.
So, ppl are gonna think I'm stupid and smizwa, but (!) I'm not. In yo face diskiminiracki nastoreni i lugje sto stavaat etiketi online !
Sum go jadela mnogu pati koga sogovornikot mislel deka sum swcka (plava sto ne e glupa, a saka da bide manekenka) posto pisuvam latinica.
Postovite vo DK plus pomagaat vo kreiranjeto na vakviot virtuelen lik. AND IT'S AWESOME da gledas kako nekoj te sudi po postovi !
2. Lugjeto na koi ne im se diskutira po default ti go skokaat postot, pa nema da moras da se zamaras so neandrtalci.
3. uzasno tesko., e da., procitas / post., koj e napisss an naa latinicca i ., vrs ska., nema od., pravopiss., \m/
So toa, izvrsuvas blag sadizam na tie sto ti go citaat postot and it pisses them off ! ( :
Nekoi se gadat duri koga ke vidat latinica ^^ xD <3
4. Ne moras da stiskas shift+alt sekoj pat koga sakas da stavis smiley -.- xD ^^ ( : ) <3 *: *awh* ^.- $: @: tuku samo go pisuvas smiley-to.
5. Interesno ti e koga ke ides na sobiranka i sekoj na koj ke mu se pretstavis da ti rece "Pisuvaj kirilica, fala odnapred" and it was awesome !

Naah, ne se otkazav od mojata latinica, sepak...
And it all started koga si kupiv telefon na koj me mrzese da instaliram makedonska poddrska ^^

niedna vrsta na lugje ne me nervira .,.... ama tie shto baraat vlakno vo jajce .,.., i na onie shto i sopstvenata kosa im smeta/ako ja imaat/ e tie ., po malku se zezam so niv:place:
--- надополнето: Nov 21, 2011 5:54 PM ---

a pokraj latinica ti navistina znaesh i kirilica da chitash.,.......kakvi mrzi trpi forumov zini forum goltni go:LOL::)aj sega da se uozbilime:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom