Какви деца сакате да имате?

• Креатор на темата Креатор на темата ANHELITO
  • Време на започнување Време на започнување
Ако биде мушко ќе го учам уште од мал да ебе се живо додека курето не му падне негде таму до 40-50 години, а ако биде женско ќе ја форсирам да се занимава со спорт или ќе ја упишам на Електро за да не мисли многу на куриња и да не се мужи никад
--- надополнето: Sep 11, 2011 5:31 PM ---
Уствари ако е женско и јас ќе правам како Власите, они своите деца уште пред да се родат имаат договорено точно каде треба да се омажат, се е кај нив до денар пресметано нема трте-мрте

Две машки близнаци, а едниот од нив ќе се вика Војин (не е македонско име, али го обожавам - ниту јас немам чисто македонско потекло...) :)

Мојот иден маж ако се согласи секако...

e sea zez ., zalutav tuka.... sega mozham samo da posakam kavi vnuci/ki sakam da imam..........zhivi zdravi., lepi na mama ., a pametni na tato:)

Имаме ќерка и син..:back: Ни фали уште нешто ???

Да се корегирам имаме Ќерка - син - ќерка, сега сме 5 члена фамилија, супер е две цуцки и еден батко да ги контролира :)

Две машки близнаци, а едниот од нив ќе се вика Војин (не е македонско име, али го обожавам - ниту јас немам чисто македонско потекло...) :)

Мојот иден маж ако се согласи секако...
Се согласувам.:pipi:

Сакам да имам 2 деца, едно машко и едно женско, по можност машкото да е поголемо :)
но сеедно ми е, само да се здрави и живи .

3 деца, 2 машки и едно женско, чупето ќе го мажам во Канада, едниот син у Аустралија, а другиот у Немачка.

Секој месец 250 аустралиски, 250 канадски долари и 200 евра за стариот татко.....

3 деца, 2 машки и едно женско, чупето ќе го мажам во Канада, едниот син у Аустралија, а другиот у Немачка.

Секој месец 250 аустралиски, 250 канадски долари и 200 евра за стариот татко.....
А ако не ти даваат?
Иначе,2 братче и сестричка.

Јас сакам да бидат ексцентрични на мама :)
Би сакала да имам ќерки. Не дека имам нешто против синовите, но меракот ми е голем, три да ги имам :)
Дефинитивно нема да ги воспитам како што се воспитуваат девојчињата овде. Либерални, отворени, паметни и амбициозни.
Што сакаат нека бидат по професија, но јас би сакала да се занимаваат со политика/право/економија.
Но ако одлучат да се занимаваат со уметност, би ги поддржала максимално! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom