Какви деца сакате да имате?

Член од
11 септември 2011
Мислења
358
Поени од реакции
608
Ако биде мушко ќе го учам уште од мал да ебе се живо додека курето не му падне негде таму до 40-50 години, а ако биде женско ќе ја форсирам да се занимава со спорт или ќе ја упишам на Електро за да не мисли многу на куриња и да не се мужи никад
--- надополнето: Sep 11, 2011 5:31 PM ---
Уствари ако е женско и јас ќе правам како Власите, они своите деца уште пред да се родат имаат договорено точно каде треба да се омажат, се е кај нив до денар пресметано нема трте-мрте

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Две машки близнаци, а едниот од нив ќе се вика Војин (не е македонско име, али го обожавам - ниту јас немам чисто македонско потекло...) :)

Мојот иден маж ако се согласи секако...

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.663
Поени од реакции
31.553
e sea zez ., zalutav tuka.... sega mozham samo da posakam kavi vnuci/ki sakam da imam..........zhivi zdravi., lepi na mama ., a pametni na tato:)

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.851
Поени од реакции
20.348
Имаме ќерка и син..:back: Ни фали уште нешто ???
Да се корегирам имаме Ќерка - син - ќерка, сега сме 5 члена фамилија, супер е две цуцки и еден батко да ги контролира :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Две машки близнаци, а едниот од нив ќе се вика Војин (не е македонско име, али го обожавам - ниту јас немам чисто македонско потекло...) :)

Мојот иден маж ако се согласи секако...
Се согласувам.:pipi:

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Сакам да имам 2 деца, едно машко и едно женско, по можност машкото да е поголемо :)
но сеедно ми е, само да се здрави и живи .

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
3 деца, 2 машки и едно женско, чупето ќе го мажам во Канада, едниот син у Аустралија, а другиот у Немачка.

Секој месец 250 аустралиски, 250 канадски долари и 200 евра за стариот татко.....

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
3 деца, 2 машки и едно женско, чупето ќе го мажам во Канада, едниот син у Аустралија, а другиот у Немачка.

Секој месец 250 аустралиски, 250 канадски долари и 200 евра за стариот татко.....
А ако не ти даваат?
Иначе,2 братче и сестричка.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.854
Јас сакам да бидат ексцентрични на мама :)
Би сакала да имам ќерки. Не дека имам нешто против синовите, но меракот ми е голем, три да ги имам :)
Дефинитивно нема да ги воспитам како што се воспитуваат девојчињата овде. Либерални, отворени, паметни и амбициозни.
Што сакаат нека бидат по професија, но јас би сакала да се занимаваат со политика/право/економија.
Но ако одлучат да се занимаваат со уметност, би ги поддржала максимално! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom