Каква улога имаат комјутерите во вашиот живот?

• Креатор на темата Креатор на темата Вено
  • Време на започнување Време на започнување
За мене егзистенцијална;ретко комерцијално-забавна :)
Ама верувам дека добар компјутерџија не може а макар еднаш во животот сериозно да не биде навлечен на некој компјутерска игра.

Па каква улога , со оглет на тоа дека кога сум дома само кога спијам и кога јадам не сум пред компјутер ....

За мене егзистенцијална;ретко комерцијално-забавна :)
Ама верувам дека добар компјутерџија не може а макар еднаш во животот сериозно да не биде навлечен на некој компјутерска игра.

тотално се согласувам со болдираното инаку улогата на компјутерите во мојот живот е подеднакво поделена помеѓу работа и задоволство :vozbud:

Можам без компјутер. Тоа е факт! :)
Но, не и кога имам интернет и кога ми е дома оклучен. Дали е навика или нешто сосема друго незнам, но кога си одам дома, прво го уклучувам компјутерот понекогаш и одма седнувам, но пробам да ги обавам некои од обврските, оние обичните, јадење, WC, стави дрво у печката, пресоблечи се. Koга немам интернет не седам на компјутер воопшто. Но тоа е 2-3 дена. Настојувам да не ми го плаќаат интернетот, ама имам и сестра и таа има право да седи.

Како мал многу сакав да имам компјутер. Сега многу сакам никогаш да не слушнав за компјутер. Заразно е. Што и да правиш. Можеби кај мене е проблемот што не можам да се исконтролирам во врска со тоа. Но сепак, и да можам, мислам дека би ми било подобро без компјутер. :toe:

A заборавив.. за што го користам?
-Проекти за на школо од време на време (ги нема многу),
-превод за англиски зборови (ептен нешто нејасно),
-ФејсБук, обавезно секој ден се логирам да видам дали има нешто ново (а што ако има?!)
-од МСН се одвикнав,
-форум.кајгана.цом, беше од време на време, и со „радикален раст“ овие два дена посебно денес откако видов некои од кајганџиките. :pos2:

Edit: Заборавив уште нешто:
Помалку битно... одам со другарите во комп студио за забава така да „пукнеме“ некоја игра..
И НАЈБИТНО да се пушта музика и да се слуша транс на ah.fm, winamp или youtube!!! :music2:

Компјутерот игра важна улога.Најчесто го користам за преснимување на цдња,за слушање музика,гледање филмови ама највеке заради интернетот.Дознавам нови работи за кои не сум знаела претходно.Компјутер без интернет ти е џабе:toe:

Секако дека компјутер без интернет е џабе. Баш заради тоа и е добро. Ко ќе немам интернет, џабе ќе ми е да го користам компјутерот, и нема да седам. :toe: :)

хаха со оглед дека учам информатика ги гледам како извор на пари... инаку во општестовото, градовите, државите и во светот имаат огрооооомно значење....

Што му даваш оглас нели гледаш дека се прави мутав? Ако незнае што се тоа компјутери тогаш како го напишал постот? :pos2::smir::smir:

Инаку, неможам без компјутер!
ахаххахаххаха икси бреее..... расони се те молам!!!
се надевам сваќаш шо е муабетов..

Имаат улога да ме забављаат кога ми е досадно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom