Каква тројка сакате?

• Креатор на темата Креатор на темата EternalAT
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум имал тројка досега.
Ама пожелно е ако имам воопшто да биде МФФ. То ест, мејл+фимејл+фимејл.
Искрено, не би сакал да ми се деси она што му се деси на типот на крејзишит. :pos::pos:

Не знам дали друг некој го гледал ама прилично вака иде сето тоа
Машко + машко обработуваат женско. Едниот е легнат на креветот, над него иде женската и над нејзе другото машко. Е сеа, у круцијален контрпродуктивен моменат, вториов тип што е над женскава стануе и ја цури целата негова машкост у (погодувате???) лицето на другиот тип.

Е, јебеш ме си реков. Да си ибеш човече среќата. Ем да ебеш, ем некој да те сперма у лице. :)

zensko-zensko-masko odlicno bi bilo na primer ja so uste edna mulatkinja i edna ukrainka obavezno plavusa.

Sum gi probal i dvete kombinacii, i dve zenski so masko, i dve maski na edna zenska. Poodamna.
Vredi da se proba.

Sepak, mislam deka normalnata kombinacija dvojka e nezamenliva.

SeaGull напиша:
Sum gi probal i dvete kombinacii, i dve zenski so masko, i dve maski na edna zenska. Poodamna.
Vredi da se proba.

И како беше ”dve maski na edna zenska”?:icon_eek:
Сигурно ти немаше никакви контакти со машкото или..?:icon_roll
Е ова одамна чекав да го прочитам.

SeaGull напиша:
Vredi da se proba.

Беше ли дечкото нежен со тебе и успеа ли двајцата да ве задоволи тебе и девојчето?:wink:
Јас сум за мајка од 35 и ќерка од 18 :)
The bitch, како што гледаш само момци се произнесоа на ова прашање. На девојкиве не се искажуваат на тоа прашање, па пошто ти ја отвори дискусијата кажини ти каква тројка би сакала?

gOJDO напиша:
Беше ли дечкото нежен со тебе и успеа ли двајцата да ве задоволи тебе и девојчето?:wink:
The bitch, како што гледаш само момци се произнесоа на ова прашање. На девојкиве не се искажуваат на тоа прашање, па пошто ти ја отвори дискусијата кажини ти каква тројка би сакала?

Мислам дека кажав јас на почетокот на темава дека не сум по тројките, но кога веќе би бирала тоа би биле машко и женско во комбинација со мене.:wink:

gOJDO напиша:

Decko deckoooo, samo ti sonuvaj si.
Ete, zatoa ne sakam da pisuvam na ovie temi, i mozebi ova e edna od pricinite sto ne doagam na sobirankite.
Od decista kako tebe. Covek ke napise nesto, pa odma da se pisuvaat kontra gluposti.

The`bItCh напиша:

I za tebe, devojce, vazi istoto. Toa bese strogo sex, dvajca maski so edna zenska. Nema nikakvi kontakti so maskoto, mnogu dobar drugar mi e, toj seto go organizirase.

Na kraj kraeva, ako tolku sakas da probas, da organizirame i za tebe ?

E ovaa tema bas mi legna, jas najveke sakam da imam seks so dve dobri zenski pa moze i tri.

Pa ako se zaintereseirani nekoi dve moze da probame bi bilo ludo.

The`bItCh напиша:

И да има контакт, тоа не значи дека и на двајцата може да им се допадне или да ги запали. Обично и да има, тоа е како одчешување од нога или така нешо. Е сега ако и двајцата се би па почнат да прават уше нешо за да и напраат ќејф на цурата тоа е веќе друга ствар. Јас би пробал женско-женско-машко.

hm...

хм.... не остава без борови и ме чуди дека има девојки кој посакуваат да имаат однос со дечко кој го работи друг дечко од :hump: :sekss: :lud: али ако има некоја девојка да има однос со дечко а истовремено да се мази со друга девојка е тоа е веќе оправдано :lud: BTW имам видено тројка како се работат али играа вовче :pos: иначе би им помогнал на друга тројка (али ако се само 3 женски) за да имаат машка подршка не за друго :)

па би сакала да испробам такво нешто...
ама да да го делам партнерот со уште една??
НЕМА ШАНСИ!
би прифатила само 2 машки и јас :)

каква тројка . или 4 или 5 друго не признавам
да се испотиш малце :):):)

Јас и две жени нормално!

:zlo::zlo::zlo::zlo::zlo:

ufff

Aceva напиша:
Не е лошо да се има уш некој фазла при рака, брзо се умараат мажињава. Само, со ред, работа и дисциплина. :) :wink:

кој бе брзо, тоа зашо немаат швајцарска техника, плус денес маживе по кладилници дремат, атрофирани се 90%, и после секс.... 5души не те задоволуваат. дојди ти кај бато, ..... :zlo:

поздрав

^eli^ напиша:
па би сакала да испробам такво нешто...
ама да да го делам партнерот со уште една??
НЕМА ШАНСИ!
би прифатила само 2 машки и јас :)

Од мали нозе целиш на високи дострели хихихих браво браво
+ уште една мдм земи си и целата ке бидеш љубов :back:
ке уживаш до бескрај...

Него јас за себе со 2девојки ( по можност црни газели :vozbud: )би ..А зашто да не би ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom