Каква тројка сакате?

• Креатор на темата Креатор на темата EternalAT
  • Време на започнување Време на започнување
Ја до вчера не ни знаев што е свинг. Значи што све не ти прави неукоста. Е сеа дали би пробал, пак ќе треа да ја победам неукоста.
За тоа у блиска иднина ќе прајме муабет.

yin yang напиша:
FortunE напиша:
Доволно ми е со еден, што ќе ми се двајца.

Double the men Double the pleasure :wink:
Ами сигурно не е исто како со еден, ама доволно ми е она кое еден ми го дава :P Баш им се восхитувам на оние кои имале г`з да пробаат :wink:

FortunE напиша:
yin yang напиша:
FortunE напиша:
Доволно ми е со еден, што ќе ми се двајца.

Double the men Double the pleasure :wink:

Ами сигурно не е исто како со еден, ама доволно ми е она кое еден ми го дава :P Баш им се восхитувам на оние кои имале г`з да пробаат :wink:

Дефинитивно не е исто како со еден. Ама тоа е поентата. :)

Д ане бидам погрешно разбрана, не наметнувам нешто, него само појаснувам како јас размислувам :)

Ова од искуство или само размислување? :P

Епа ајде наметни ми! :pos: Мислев дека ќе се потрудиш да ме разубедиш :shock:

Isklucivo trojca... da ima posle toa koj da izmie sadovi, eden da usisa a tretiot da mi zamete po dvor; bidejki nema smisla da se soberat trojca mazja na edno mesto a da ne se fatat za saglaam rabota.

FortunE напиша:
Епа ајде наметни ми! :pos: Мислев дека ќе се потрудиш да ме разубедиш :shock:

Не можам да разубедам никого.

За некого е глупаво да гледа вести. Не би се ни обидела да го разубедам. Само џабе трошење енергија.

Тоа што мене би ми се допаднало не значи дека и на некој друг треба да му се допаѓа.

Не се дикутира за вкусови.

Овде не се прават такви работи. А и да се прават, за тоа не се зборува.. Зошто после ке ти залепат етикета како на анатема, како што им се прави на хомосексуалците. Стадото е сигурно и народов не сака испади од “нормалното“.

да, за среќа има останато малку свест кај народот да се спротистави на глупостите. :P

Не е лошо да се има уш некој фазла при рака, брзо се умараат мажињава. Само, со ред, работа и дисциплина. :) :wink:

Dani^^^ напиша:
Realno ako zborime sekoj si zamisluval barem ednas kako toa bi bilo koa bi bilo neli? Interesna rabota ama kako shto vekje kazaa opshtestvoto vo koe ziveeme ne ni dozvoluva na eden nacin - da probame. Kako i da e ne sum protiv toa - koj saka neka si go prai super -samo jas sho znam...ne bi probala, dovolno mi e so eden :wink:

Колку сум јас нереална значи а? Нити сум помислила, нити имам потреба, нити поради општеството ми е. :roll:

divine напиша:
Dani^^^ напиша:
Realno ako zborime sekoj si zamisluval barem ednas kako toa bi bilo koa bi bilo neli? Interesna rabota ama kako shto vekje kazaa opshtestvoto vo koe ziveeme ne ni dozvoluva na eden nacin - da probame. Kako i da e ne sum protiv toa - koj saka neka si go prai super -samo jas sho znam...ne bi probala, dovolno mi e so eden :wink:

Колку сум јас нереална значи а? Нити сум помислила, нити имам потреба, нити поради општеството ми е. :roll:

Moze sum u greska :)

Тројкање?

Премногу се збори, малкумина го прават. Најчесто останува само како неостварена желба на мажите. Иако сум сигурен дека повеќето девојки радо би пробале, сепак кај нив постои стравот "да не се дознае" и да не бидат етикетирани потоа.

На помладиве генерации пак мислам дека "ич не им чуе". Нека надокнадат и за нашава генерација! :lol:

Оние кои сакаат да пробаат, нека пробаат со личност која не им значи и не се во врска од проста причина што не се знае какво чувство ќе ги акне по психа после случката кога ќе заврши забавата. Доколку пак се во врска, и им се допадне искуството - тогаш печени се за сфингерај во иднина.

Мултимедија напиша:
Премногу се збори, малкумина го прават. Најчесто останува само како неостварена желба на мажите. Иако сум сигурен дека повеќето девојки радо би пробале, сепак кај нив постои стравот "да не се дознае" и да не бидат етикетирани потоа.
Според мене не е точно дека премногу се зборува, баш напротив, кога на некоја (повеќето) ќе и спомнеш Т од тројка, веднаш менува тема или прави фаца на гадење.

Ако постои тој страв да не се дознае, постои затоа што имале искуство со мажи кои раскажувале наоколу за нивната интимност, па демек се плаши што ќе кажат другите ако се знае дека учествувала во тројка. А како би ја етикетирале девојката доколку сака тројка? Курва на која и е малку еден, па сега сака со двајца?

Некои девојки уживаат во тоа, некои не сакаат да пробаат. Никој не ти брани да пробаш доколку имаш навистина желба за тоа, прочитав некаде погоре дека општеството е тоа кое не дозволува (не се сеќавам од кого беше). Глупости! Ако се одлучам на било каков чекор кој ми претставува задоволство, воопшто не ме интересира што ќе кажат другите и како ќе ме етикетираат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom