Каква пица јадете?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Јадам секаква. Ми се свиѓаат оние шо се натрупани со се и сешто внатре. Пченка, феферонки (ги тргам ама пак има љут вкус :)), шунка, ова-она само до сега една пица не ми направи многу мерак што јадев. Внатре имаше тиквички.

Нема пица што не јадам.Што ќе ми дадеш, во таква ќе се закопам.Капричиозата е стандард пица, нема некој што не ја обожава, а како највкусна од сите би ја издвоил таа со морски плодови.

Со кулен ,без печурки.

Секаква пица јадам само да е убава :)

Каква и да е, само без печурки пошто сум алергичен на нив.

Јарец
Вие сакате затворена пица-калцоне. Таквата пица ви е најпрактична, бидејќи можете да ја јадете, а истовремено да правите и други работи.

Како да не, затворена па да ми тече одоздола, кога јадам не правам други работи, не сум стоногалка па да можам сите функции наеднаш да ги праам :) сакам капричиоза, со многуууу кечап без мајонез и со многу мастраф и многу оригано и мајоран т.е. бааѓи појачана да биде :) :pipi:

Пааааааааа најмногу јадам без печурки и салама,ама кога нема избор и капричиоза може да заврши работа :toe:

Без салама, бидејки избегнувам месо. Иначе не правам разлика, пица си е пица.

Стриктно капричиоза, во животов друга немам пробано.

jas si jadam domasna pica vo nea ima kecap(domasen) origano bosilok cajna kaskaval pecurki , misirkina salama i jajce celo .
mm mi se sojade:pipi:

Само капричоза и све да има во неа:печурки,салама,кашкавал,јајце,кечап,мајонез...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom