Каква пица јадете?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Дали знаете дека вашиот хороскопски знак влијае врз изборот на пица кој најчесто го правите? Секој знак сака различен вид на пица..

Бик

Најчесто ја нарачувате пицата која е специјалитет на куќата, одностно пицата која има буквално се`. А многу често знаете да нарачате и уште една помала пица, за секој случај, да не огладнете подоцна.

Нема врска...јас порачувам или Маргарита или Везувио...
Зависи..

:helou:

Бик

Најчесто ја нарачувате пицата која е специјалитет на куќата, одностно пицата која има буквално се`. А многу често знаете да нарачате и уште една помала пица, за секој случај, да не огладнете подоцна.
-skrooos e tocno:pos2:kako pogodi:smir:
a inace pizza so kulen+ova ona(skoro se)..mmmmmmmmm:pipi:

јас си ја обожавам капричиозата и таа еее не ми текнува како се вика , ама со многу убаво и јако сирење е...не ми текнува како се вика... идам сеа да купам една средна, ми отворивте апетит:pipi:

Капричоза... не би одбил и со сланина, со кулен, со чајна...

Само Капричоза, поубава нема мммммм

Капричоза дефинитивно со зачинет томато сос и екстра кашкавал:vozbud:
а инаку најмногу си ја сакам домашната пица и калцонето (затворената пица) што ја прави мајка ми

кога станува збор за пица не бирам....каква и да е само пица да е....е сеа не некоја си ептен наполнета со глупости ама ни таква нема да ми се врати

Ууууууу пииицааа ми се пријаде бе па..Јадам капричиоза со мноогу кашкаваљ:wink:

Само кaпричоза. И да има повеќе кашкавалче.

:pos2: си нема врска со мојот хороскопски знак али ае...Иначе капричиоза стандард..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom