Kаква конзола за игри поседувате?

• Креатор на темата Креатор на темата d-dust
  • Време на започнување Време на започнување
Па ниедна игра не сум ја играл два пати. Пред некој ден ја почнав МГС4 пак, а имам 3-4 игри (на Xbox360) кои што не ги имам пробано :). Иначе тоа дека ќе излегува на 360ката се празни муабети. Хех, играта е над 40гб (во дуал лејер Блуреј диск), за 360ката ќе треба на 6 DL DVDа да биде играта. Така да, не верувам дека ќе излезе за 360ката. Иначе сега работаат на Метал Геар за iPhone. Резистанс ја свртив, малце онлајн играв, и се сменав со Iori од форумов, ми ја даде Uncharted:Drake's Fortune.

Да ти ја препорачам за 360 Gears of War 1 и 2:zver:

Хех, го имам кецот, али што знам интересна игра али не ја завршив, 2ката не ја ни спуштив од нет.

Хех, го имам кецот, али што знам интересна игра али не ја завршив, 2ката не ја ни спуштив од нет.

A Resistance 2kata?Vo fevruari ili mart za ps 3 iskaca mnogu dobra pucacina - killzone 2

Февруари, планирам да ја купам таа :).

Мац извини малце Оф топик фативме :).

abe ako ti e za igranje normalno sony 2 ili 3.sega ako ima graficka nVidia 9000 dogodina ke ispadne igra sto ke ti treba nVidia 9500 ili 10000.i zatoa za igri najdobro ti e sony 2 ili 3,x-box 360 carevi za igri.

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

TETRIS 200 den od pazarce
imam u plan da zeam xbox 360

PS2 , game boy advance. Имав и Game Boy од оние тулите ама го продадов ко зедов GB A.

PS2 ми откажа. Всушност работи ама ми треба нов ласер. Моментално ги емулирам игрите.

пс2 и пс3, многу забавно ми е со конзоливе.

Mene me interesira dali kaj nas moze da se najde Nvidia Shield TV?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom