Каква кола имате/сакате?

• Креатор на темата Креатор на темата SLaCk
  • Време на започнување Време на започнување
Едно вакво чудо да имам :vozbud:
2008_mitsubishi_lancer_evolution_x_image001.jpg

Daewoo Matiz а неостварлива жезба ми е Lamborghini Diablo :vozbud:

Мерцедес имам и не сакам никаква

би сакал едно х5 бмв и ништо поише аа да би сакал или х5 или крајслер 300 и ништо поише од тоа

skromen sum ja. opel astra crna. ne mora da e sportskata. i obicniot model mi se sviga (smo ne astra classic)

...postojat avtomobili.....postoi i W O L K S W A G E N.....:wink::wink::wink::wink::wink:

Едно вакво чудо да имам :vozbud:
2008_mitsubishi_lancer_evolution_x_image001.jpg

брат ми има вакво чудо...многу луда кола била, посебно со машината што он ја има!
јас...би сакал х6-ка или тигуанче...

Jas bi sakal da imam da imam edno BMW M5 ili M6 a moze i X6,no toa se samo zelbi za toa kakva kola bi sakal da imam.

SAKAM DA IMAM BMW X6 I PO MOZNOST DA MI GO PODARI NEKOJ HAHA

Moja кола лично немам, сестра ми има Спарк, ама не го дава, мајке и. :tapp:
Јас во моментов сакам едно обично, ефтинко, крнтија Тикце. Скромна сум у барањата. :pipi: Најубаво ми лежи тикцето за вожња, ем ефтинко, ем да не го жалам ако го скантам, тамански.

Сега работам на случајот, го набедувам татко ми да ми земе едно. Молете се за мене. :icon_lol:

Јас во моментов сакам едно обично, ефтинко, крнтија Тикце. Скромна сум у барањата. :pipi: Најубаво ми лежи тикцето за вожња, ем ефтинко, ем да не го жалам ако го скантам, тамански.

Сега работам на случајот, го набедувам татко ми да ми земе едно. Молете се за мене. :icon_lol:

Исто тука.
Скромна сум со барањата, па ќе видиме дали ќе се фалам.
Инаку, лично своја кола немам, ја крадам на татко ми.

BMW M3 ништо др ... од постарите како што е на сликата ... кога ќе наполнам 18 ќе размислам по шо ќе се фрли пари ...
f4dd_19.JPG
f215_19.JPG

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom