Каква кола имате/сакате?

• Креатор на темата Креатор на темата SLaCk
  • Време на започнување Време на започнување
Си возам Yugo 55. Класика. Е, ама да имав среќа ќе си го возев аудито. Сега ми е пуста желба, една и единствена.
image003.jpg

Немој само да кажеш дека си ја продал (фрлил на отпад) таа класика?:etj:

Не ја фрлив јас. Чувај боже! .Додека ставав нови карики од порше, батките цигани дојдоа и си ја дигнаа. Среќа бев во близина и ги стигнав ама џабе. Колата беше уништена(смачкана со механичка клешта). И тоа не една. Две! Ете така.

Не ја фрлив јас. Чувај боже! .Додека ставав нови карики од порше, батките цигани дојдоа и си ја дигнаа. Среќа бев во близина и ги стигнав ама џабе. Колата беше уништена(смачкана со механичка клешта). И тоа не една. Две! Ете така.
Дај подетално опиши... Колава е класика, јас да ја имам ке ја чувам ко очите. Како можеле ѓупацте да ја дигнат без никој да ги види? Јас лично да ги стигнам... Нека си се прекрстат оти нема да преживеат, на нервата има сите да ги испоубијам.

jas imam sega za sega skuter a inaku sakam golf 5 ili mazda 3 ili mazda rx 7 :D a moze i skayline

i have toyta corola...ali sakam naj naj naj naj najvise porshe cayne and lexus jeepot(neznam imeto na modelot kako bese):pipi: malce porshevo SF e..ama bice nekad... :)

Momentalno nemam kola,a ako stanuva zbor za zelbi bi posakal bilo koj model na Mercedez po moznost da ne e postar od 2005god

Momentalno vozam Citroen ZX, a koga bi mozel da odbiram neznam sto bi odbral mozebi noviot Citroen C5 so V6 Hdi masina od 2.7 litri i 210 konja.

Моментално уште неам земано часови ама ај сега од март. Инаку би сакал едно пежо 308

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom