Каква кола имате/сакате?

• Креатор на темата Креатор на темата SLaCk
  • Време на започнување Време на започнување
Муабетот што го правевте за Touareg vs. Land Cruiser. Нови во Македонија цените се од некаде 42000 за Тојотата со 3.0 D-4D мотор, а Фолсвагенот е од 55000 со 3.2 V6 мотор. Овие се основни и најевтини верзии на моделите (цена до регистрација)

The Blob напиша:
Муабетот што го правевте за Touareg vs. Land Cruiser. Нови во Македонија цените се од некаде 42000 за Тојотата со 3.0 D-4D мотор, а Фолсвагенот е од 55000 со 3.2 V6 мотор. Овие се основни и најевтини верзии на моделите (цена до регистрација)
Епа евтини биле... :)

lele ej denes vidov na mobile 520i touring so top oprema teget plava i so samo 77oookm.....e valjda ke stoj use 4 nedeli.......:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

BMW 520i...убава марка ...ама не ви се имаат смачено BMW-a...секоја втора кола низ градовите е BMW...не се веќе интересни!

Не се интересни веќе БМВ-иња и мерцедеси зашто секој втор има.

Ја би земал едно Camarо

nfs-mania_camaro_2f2f_chevy_yenco.jpg

или пак едно Cayman модано до даска

1133895806_cayman-s-3.jpg

Или више ако иам пари едно црно Murcielago

mw-carlist-lambor-murcielago.jpg

Моментално иам FORD ESCORD 1.8TD добра кола не викам не ама немам уште возачка али низ маало ја возакам така до ваму таму. Иначе мај дрим кар би бил LOTUS ELISE

Volkswagen напиша:
BMW 520i...убава марка ...ама не ви се имаат смачено BMW-a...секоја втора кола низ градовите е BMW...не се веќе интересни!

e da ali bmw ne e i bas bmw.......:baeh:
vrska neam ja sea vleguvam so mojot 320i vo 8 godina,top sum zadovolen a me grepka neso drugo si sakam karavance i baska tie se (uste) retki....

Ја возам на мајка ми колата, Fiat Marea weekend, 2.0 бензинец, 20V, околу 120 коња, не знам баш точно. Прво возев сто-кец, али го шитнав. Иначе би сакал Golf 5, може и четворка, али да има ново да го купам. :) Или план Б, Honda Accord. А иначе дрим кар, Ferrari 360 Modena. Перверзии!

dodge-charger-1969c.jpg

dodge-charger-1969d.jpg

1967_Ford_Shelby_Mustang_GT-500_f3q.JPG

Една од овие двете (или двете) и доста ми се :)

Какви BMW-а, какви Mercedes-и...

Кај си бе Лу, пријателе из немачке, бреееј.

Ја преферирам мечка или Бимер, нема боље за тие пари, е сеа, дрим кар неам, имам дрим мотор, али ако веќе некој реши да ме чести, бујрум, Бентли!

Volkswagen напиша:
Една од овие двете (или двете) и доста ми се :)

Какви BMW-а, какви Mercedes-и...

За ова те поштовам... Признавам само Ford Mustang Shellby GT 500! Одлични возила. Штета што се ретки. Еве една и од мене (се нашла по компјутерот).
fordmustangshelbygt500xts8.jpg

LouWeed напиша:
ali ne trosat 20 litri na palenje sabajlecki.........:tapp:

Сакаш да се кладиме? :)

Збораме за бензинци...едно М5 колку троши мислиш? Или М3?

сега возам југце 1.1i, ама ни тоа не е мое лично :(
сакам да го имам новото камаро
0602_camaro_ofsk_02_445.jpg

може и кадилак ескалејд, некој пимпд аут
SVC_Cadillac_Escalade.jpg

и за крај, едно нисан мурано custom bult =))
mura-f001.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom