Каква кола имате/сакате?

• Креатор на темата Креатор на темата SLaCk
  • Време на започнување Време на започнување
Mhm prvicnata idea na temava mi bese kakva kola sakate sledna da imate ama REALNO da kazete a realno mi e od taa sto ja imate malce poskapa ili kolku so imate pari...:) eve sea go vidov novoto Clio i takvo bi sakal:)

Иам пони со шантрав заден бандаш , и со предна издишана али служи. А шо сакам да купам... Bmw X5 закон на сите времиња или Bmw 7 . Oтидов ја да печалам за Bmw-то зашо со пониво немозам да клецнам... Овие скопјанкиве нафурани некеле да се возат на гидане ебате .

иам Форд Транзит, ем ного ем малку збире, поарно здрааве. ај со здрааве!

Неам кола,и неам некоја желба да иам.

Сакам нова кола, каква било само да е нова :)
Погоре кажав каква имам( да не ви дае господ стокецот од таткови да го земете :pos: ) се шалам
додека не се вработиш тешко се одржува ауто, освен тате ако не плаќа
сепак не не спречува тоа да си сонуваме за нашето дрим ауто
ах една bmw318 од 2001/02 :se_ molam :cuc:

neo-geo напиша:
Сакам нова кола, каква било само да е нова :)
Погоре кажав каква имам( да не ви дае господ стокецот од таткови да го земете :pos: ) се шалам
додека не се вработиш тешко се одржува ауто, освен тате ако не плаќа
сепак не не спречува тоа да си сонуваме за нашето дрим ауто
ах една bmw318 од 2001/02 :se_ molam :cuc:

Добар избор за BMW-то.:cuc:

toulon.jpg

е вакво некое, ахххх
со другар вчера се смеевме, ке го купиш некако ај, ке се скрпиш и идеш на бензинска и му викаш ај тури за 150денари :pos:

neo geo, јас искрено повеќе те замислувам во покрупна цифра, на пример 750

ме збира и ова бе :icon_lol:
башка на 750ка коа ке стаиш 150денари бензин, имаш само за до наредна бензинска :pos:

Ako veke zborime za relano auto .. ja bi Honda Acord Type R (so mala modifikacija od koga ke ja zemam) ... za mene najkompletna kola za tie pari pa i pose ... 2000 cc so 240 hp extra karoserija ... smao malku da ja sredis .. da ja nasminkas ... puff extra

Zbratko напиша:
Ako veke zborime za relano auto .. ja bi Honda Acord Type R (so mala modifikacija od koga ke ja zemam) ... za mene najkompletna kola za tie pari pa i pose ... 2000 cc so 240 hp extra karoserija ... smao malku da ja sredis .. da ja nasminkas ... puff extra
Puff ..Samo kolku ne e babe faktor taa kola :) Mislam Honda , cuvaj si ja ti tvojata so jakite tablici :)

Да, сакам ауди А8, го возев вчера Скопје Гостивар и назад дигнав 220, ниту да тресе ниту ништо. Знам дека ќе ми требаат 10 годни за да имам доволно пари да го купам и дека е поубаво да си купам стан или дури и куќа, али мерак е мерак:)

Nemam kola, a planiram da kupam vo blisko idno vreme.
Samo sto koga mi ja dadoa vozackata mi rekoa deka kola ne e za mene:raz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom