Каква кола имате/сакате?

• Креатор на темата Креатор на темата SLaCk
  • Време на започнување Време на започнување
iam fiat punto 16 v ama jade benzin ko ludo,a inace vozam i seat ibiza sport-ludilo 130 ks na 1900 kubika,ali onaka realno eden nov seat leon a onaka nerealno edno od onie evropskine bugatija neznam ni koja brojka ili bukva se,ama i so e bitno

сакам...
civic_wallpaper_4_800.jpg

неам кола,моите ме уценија,прво да сум научела да возам:pos:
иначе сакам Хамер розев со пеперуги на него,таква кола е за мене:)

Сакам, а најверојатно ако најдам ќе купам уште еден мотор: Урал Волк или Урал Кобра!!

Урал Волк:
volk2.jpg

Урал Кобра:
URAL-COBRA.jpg

Урал соло клсик колаж:
soloclassiccollage.jpg

Афтонобили иам, дФа, Киа капитал и Опел Корса, нејќум друКи! Сакам мотори, млого и искам.

enlarge_2.jpg

едно од овие...не за друго,ми го истакнува карактерот:icon_lol:

mary_jane напиша:
enlarge_2.jpg

едно од овие...не за друго,ми го истакнува карактерот:icon_lol:

Ova kao sakas da kazes deka si OFF ROAD tipka? :) ako ako interesantno ... ali ipak ja bi ti preporacal ensto malku porazlicno ... za tvojot karakter :) A toa ke da ti go kazam utre ... t.e. posle :)

Кога еден убав ден ке завршам со реставрацијата на FIAT 1300 еве што ке добијам:

Потполно ист ваков ке биде.До детал.

Luge se znae be! MERCEDES!!!

Dzabe ke se karame so e najdobor najubavo naj licno koga se znae.
MERCEDES I TOCKA.

Лично моја кола неам, кога сум дома најмногу го возам сеичентото на мајка ми пошто до палиото на татко ми неможам да стигнам.
Али и покрај 900 кубика и само 28 киловати успевам да направам чкрипка со мене плус три говеда од по 90-100 кила. за во град е неверојатно измислено пошто скоро сегде можеш со него да се протнеш и паркираш.
Кога би имал малку повеќе пари BMW М5 или Subaru Impreza WRX STI

Bacillus gagous напиша:
Лично моја кола неам, кога сум дома најмногу го возам сеичентото на мајка ми пошто до палиото на татко ми неможам да стигнам.
Али и покрај 900 кубика и само 28 киловати успевам да направам чкрипка со мене плус три говеда од по 90-100 кила. за во град е неверојатно измислено пошто скоро сегде можеш со него да се протнеш и паркираш.
Кога би имал малку повеќе пари BMW М5 или Subaru Impreza WRX STI

Е барем за тоа сакам мала кола.Да имам пари би купил само три коли-еден Смарт ама строго за во град-со него можам да се паркирам каде сакам(ама буквално),едно Subaru Impreza WRX STI, и според мене фаворитот-Volvo S80(Леле колку ја сакам таа кола еј)
Иначе имам моја кола-Mazda 626(тато само пари за бензин дава иначе никој не ми ја чепка таа кола),Golf 3(на татко ми) и Daihatsu Feroza(џипче на мајка ми)

Ako veke biram...ne bi sakal nisto drugo osven edno Peugeot 206 ili 307....that's all

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom