Каква кола имате/сакате?

• Креатор на темата Креатор на темата SLaCk
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми остана во глава моделот ама пред некој ден стокмивме разговор со салонот и чекам само да се ослободиме од обврски и пичење за да се порача! Конечно арна кола ебате : газот ми се сокрши во тоа пежото! :pishtoldz

Imam Audi A4 2.5TDI quatro (180ks) 2002god.Kolata e prva liga.
Sea sakam da ja menjam za Nissan 350z.

More bi sakal da imam edna Mazda RX-7 kako vo fast and furious ili Nissan Skyline R-34 280 HP bateeeee ama nisanceto e $89 000

abe sakam Mercedes-Benz CL 65 AMG ili CLK DTM AMG

maliOT напиша:
hm....Vnuce a kade zivees???
:)))))))
onaka samo me interesira
strava auto
BMW imal odsekogas lud dizajn ne samo na prototipovite tuku i na seriskite auta

Еве ја мојата:
m12-2.jpg

А дизајнот е на легендата Giorgetto Giugaro, од Italdesign.

Macedalien напиша:
Не ми остана во глава моделот ама пред некој ден стокмивме разговор со салонот и чекам само да се ослободиме од обврски и пичење за да се порача! Конечно арна кола ебате : газот ми се сокрши во тоа пежото! :pishtoldz
Што кола ќе зимаш?

Иммам Honda Civik а сакам да имам некој огромен џип ама треба да збирам пари за тоа...:pos2:

Neam kola a sakam da iam edno BMW 3 od 89 mislam.Kolata tolku izgleda fascinira4ki i crna boja najveke i prilega

BMW%20316i%201990%20%281%29.jpg

Може не припаѓам баш овде али морам да кажам каква кола сакамммммм и тоа многу ауди тт и тоа црно...мн сакам ако и купат на сестра ми ке се усрекам ама коа ке положам(а до тоаш има време:))
A татко ми сеа има енда оваква БРАВА ама само црвена (металик) http://www.memmichelotti.191.it/FotoUsati%5CFiat%20Brava%5C01.jpg

10566_1.jpg

najiskreno si go kupiv pred edna nedela
BMW X3 3,0i Kompressor

Imam li4no moja Ajkula, Citroen DS 1968 godiste. Sakav da imam takva kola od koa imav 8 godini i tatko mi mi ja kupi za 15ti rodenden :je:
Inaku mnogu sakam oldtajmeri :)

bebe abe ajde veke neka ja popravat ajkulata, edvaj cekam da te nosam na skolo so nea :)) inace ja ke ja vozam zs sum postar dodeka da napunis 18, a baska si zensko a zenskite ne treba da vozat ehhhhhheee ke ja iznavozam dodeka ne se omazis :Ddd kikikiki
ama i togas nema da dadam on da ja vozi zs e mutooooooooo i odma ke ja slupa:)

BMW-ACS6-Tension-392-1024.jpg

BMW-ACS6-Tension-390-1024.jpg

maybach-exelero-19-1024.jpg

TVR-Sagaris-02-1024.jpg

Последново онака за низ град,малечко дека хахахахаххаха

subaru-wrx-sti-26-1024.jpg

Subaru-Impreza-15-1024.jpg

Еве една малку поскромна желба за мене.
Subaru Impreza WRX STI само 265 коња има!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom