Steve Vai напиша:za preampot sigurno se 12ax7.
Mozes da gi najdes?
kolku kostat?
pojma neam...ke ti kazam...utre-zadutre........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Steve Vai напиша:za preampot sigurno se 12ax7.
Mozes da gi najdes?
kolku kostat?
ok!:wink:LouWeed напиша:pojma neam...ke ti kazam...utre-zadutre........
LouWeed напиша:ja imam ista kao ti so imas staeno vo gal. ama vo crveno.ic ne vredi da ti kazam pravo.....ibanez sucks...........

kojoti напиша:Ne moze gitara da ne cini
moze samo gitaristot da ne cini
kaj gitarata se se menuva
vazno e samo drvoto
i vratot da e prav![]()

Imas moja podrska, taka e, dzabe ti gitara od 1.000.000 evra ako ne znaes da ja svirs, dzabe ti ekojoti напиша:Ne moze gitara da ne cini
moze samo gitaristot da ne cini
kaj gitarata se se menuva
vazno e samo drvoto
i vratot da e prav![]()
Steve Vai напиша:Imas moja podrska, taka e, dzabe ti gitara od 1.000.000 evra ako ne znaes da ja svirs, dzabe ti e![]()

Steve Vai напиша:Абе, ви кажав дек имам нова гитара? А гитарџии? :je: :je: :je:
Лук ет х`р, вот а бјутифул тинг, из ит?
![]()
Немате појма колку сум среќен! :je: :je: :je: :wub: :wub: :wub:
:kez:
:kez:
Steve Vai напиша:Ja zedov od Germanija, do doma mi izleze okolu 1200 evra. Inace, ako si zainteresiran za novi instrumenti, pisi mi na prvt, se zanimavam so prodazba na instrumenti, i toa po mnogu povolni ceni.
Se isplasi? hehe, tolku e, so da praam... Za dobar instrument para ne se zali.:star:Mesaja напиша::ija::ija::ija::ija:
:kez::kez::kez::kez:
1200 евра????
Нишо ај, заеби.....
Steve Vai напиша:Ja zedov od Germanija, do doma mi izleze okolu 1200 evra. Inace, ako si zainteresiran za novi instrumenti, pisi mi na prvt, se zanimavam so prodazba na instrumenti, i toa po mnogu povolni ceni.