Каков шампон користите?

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување

Кој шампон е најдобар според вас?

• Pantene

Гласови: 48 17,3%
  • Subrina

Гласови: 17 6,1%
  • L'oreal

Гласови: 55 19,9%
  • Nivea

Гласови: 114 41,2%
  • Palmolive

Гласови: 43 15,5%

• Вкупно гласачи
    277

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Каков шампон и регенератор користите? Кој шампон би го препорачале.

Лично јас имам мрсна коса, морам да ја мијам на секој два дена и уште не сум пронашла некој шампон што постојано ќе го користам.А имам прочитано дека не е добро постојано да се користи истиот шампон, дека треба повремено да се менува.Моментално го користам на Субрина и многу сум задоволна. А исто така се добро и од Пантен.

Па што мислите вие? КОј шампон најдобро ја негува вашата коса?

Schauma шампон со Subrina регенератор, таман ми е сега за сега

Subrina + Subrina regenerator... bas sum zadovolna,a i ne se skapi:icon_lol:

Nivea - шампон
Wash and Go - регенератор
Nivea - маска за руса коса
Palette - маска за коса

Pantene користам најмногу, и најубав ми е. Од другите многу првут ми се прај.

Па го нема мојот шмрц
користам Herbal Esensive и шампон и регенератор и затоа мојата коса е така прекрасна
хаххаххаахахахахха
како на реклама хах:pos2:

Nivea и само Nivea.И шампонот и регенераторот.Најзадоволна сум од нив и ги користам подолго време:pipi:

L'oreal или Nivea шампон за кадрава коса и маска од Genera, многу сум задоволна, и ги користам одамна. :nokti:

пантен ми се најдобри.... едно време користев шампон од нивеа за виткана коса ама некако не ми бесе после тоа баш виткана и го сменав....
а маска за коса користам од генера

060718_loreal.jpg

Најубав ми е, ја прави косата сјајна и мека. Не планирам да го менувам.. набргу :pipi:

хехе ни мојот го нема.Gliss Kur за долга коса.Иако скоро сите ги иам пробано од таа колекција.Регенератор од иста марка или поретко лореал (иако не сум задоволна ич од таа марка),а маските сама си ги мешам дома,од шо ке ми се најде при рака.

Nivea Baby Shine shampoo, маска на Nivea, и бифазен спреј за бојадисана коса Schwarzkopf Gliss :smir:

Мене косата многу брзо ми се мрси и на два дена обавезно морам да ја мијам.Користам Recept за мрсна коса и добар ми е.

Cesto menuvam shamponi , probuvam da vidam koj najmnogu odgovara na mojava kosa..i za sega najdobro se pokazal Fructis repair & shine od Garnier...a maska standard koristam od L`oreal..a najmalce mi odgovaraat od Nivea ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom