Каков мотор преферирате/би возеле

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување

Каков мотор преферирате/би возеле

• Вкупно гласачи
    62
Гижо напиша:
Чоперот ми фати око!!!

А бе и тој не е стандард чопер, навистина е супер. јас се мислев малкуцка меѓу лоурајдерот, ама сепак кастом е кастом, за мене барем!

изборот ми зависеше од сликите, да имаше боља слика од custom немаше чоперот да го одберам

Немај гајле, добар избор сепак. Иди види ги другине милион слики, на другион топик. Денес бевме продуктивни. % страни за да конечно знаат луѓето што е што.

o galerijata ima edna slika od moeo BABY......no mi se zdosadi od sravenje i nejkev da nosam stalno mehanicar so mene i taka ja prodadov pred da se selam.......ama nekako mi faliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Koja galerija, onaa tvojata?? Овој ли:

normal_z6.jpg

Инаку, да ти кажам право, и треба да ти фали. Мотор не се продава, се дава стариот да се земе поарен!

Ima, се разбира, како оној на мојон аватар, Харли е, Softail!!

Ја го и туј:

00_Model_92.jpg

Лоу, еве ти една хондица, не знам, ама мене бајаги ми ја фаќа око.
hondazodia2.jpg

Убаво кастомче, нели! А бе знам јас за што да гласам.

LouWeed напиша:
ubava e.no ja sakam takvi stari,merak mi bilo bmwce od starite od ger.vojska...........uffffffffffffffffff
:pos: :pos: :pos:
Ama tie ne se babefactor na niv ke mozi da vozis samo onie penzioniranite plivacki od DDR :pos: :pos:

e dobro taa na slikata gore bese epten babefactorski..........a za bmw pa da probam i ke znam..........i ti na kakva bi se kacela.......... :wink:

sakas da mi kazez deka ke stavis slika od tebe.................. :wink:

imam uste drugi sliki od moeto eyecandy ama obicni ..............toa e edinstvenata dig.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom