Каков монитор користите?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
CTX VL 700 17" mnogu sum zadovolen, vleguv vekje vo osmata godina nema javeno defekt do sega edino so se namali svetlinata i kontrastot poslednava godina, i ne go menuva duri ne crkni...

Самсунг ЛЦД 2234BW

Си се подновив пред некое време....
.....со....
Samsung 2232bw

И слика....:olee:

c:%5CDocuments%20and%20Settings%5CDavor%5CDesktop%5CNew%20Folder%5C1.jpg

Dell E248WFP 24" :pipi:
Коа го стартував боите беа скрос на скрос забегани. т.е. Фактори Ресет со овој монитор е лоша работа. Сам мора да си го дотераш, ама после тоа е супер.

BENQ G900WA toa e 19", go imam od 2005 i sum prezadovolna od nego. Do sega nikakov problem ne sum imala. A slika za meraci...:kafe::pipi:

LG Flatron F900P
19" и бомба е. Слика кристал. Огромен е-како старине телевизори со ГОЛЕМА позадина. Пробав да го продадам и да си купам од ТЕНКИНЕ, ама продавачот ми велит: 'чувај си го ДЕБЕЛИОТ, оти поаерен нема да нејдеш во моментот'.
Го послушав.
Инаку, многу е добар зиме, ГРЕЕЕ.

CTX VL 700 17" mnogu sum zadovolen, vleguv vekje vo osmata godina nema javeno defekt do sega edino so se namali svetlinata i kontrastot poslednava godina, i ne go menuva duri ne crkni...

Да ама ќе ги мениш очите, мене најмногу ми ослабе видот кога работев скоро пола година на монитор кој имаше лош контраст.

Користам Samsung SyncMaster 753s и некако расипан ми е ми работи на 60 Хз на другите никако.ама добри се боите не бодат очи додека не рикне скроз душа ке му извадам.:baeh::helou:

iam LG Laptop :) A sa brojki ova ona poima neam ..

ali znam deka ke bide ovaj za krratko ..

macbook-air.jpg

iam LG Laptop :) A sa brojki ova ona poima neam ..

ali znam deka ke bide ovaj za krratko ..

macbook-air.jpg

Ако имаш екстра кеш за фрлање без мн поента освен дизајн ок али ако ти е за преформанси и можности во однос на цена тогаш лош избор. Исто така може да си земеш еден подолг штекер за струја и да си го носиш со тебе насекаде кај што ќе го носиш MacAir-от :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom