Zakon4eto
ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Денеска земав HTC DESIRE C. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај и ти си среќа да си го користиш. Па да си земеш појак во иднина да ја осеќиш моќтаДенеска земав HTC DESIRE C.![]()
Ај и ти си среќа да си го користиш. Па да си земеш појак во иднина да ја осеќиш моќта![]()
Добар е,малце батеријата е послаба,меѓутоа зависи колку го користиш,иначе е топВие што го имате, како сте задоволни од Sony Xperia P-то?![]()
Како послаба? Ако го пунуш секоја вечер, тоа е нормално за речиси секој смартфон... Лошо е 2 или 3 пати дневно да го пунишДобар е,малце батеријата е послаба,меѓутоа зависи колку го користиш,иначе е топ![]()
Епа зависи колку висиш на телефонот на 3г или wi-fi,мене ми треае 1 денКако послаба? Ако го пунуш секоја вечер, тоа е нормално за речиси секој смартфон... Лошо е 2 или 3 пати дневно да го пуниш![]()
Како и сите смартфони значи...Епа зависи колку висиш на телефонот на 3г или wi-fi,мене ми треае 1 ден
Како и сите смартфони значи...
Се' уште не сум запознал корисник на смартфон кој користи интернет/синхронизација/социјални мрежи и е задоволен од батеријата![]()
Татко ми имат Sony Xperia T,на него му траеше батеријата 5 денаКако и сите смартфони значи...
Се' уште не сум запознал корисник на смартфон кој користи интернет/синхронизација/социјални мрежи и е задоволен од батеријата![]()
Како и сите смартфони значи...