Каков леб јадете?

• Креатор на темата Креатор на темата Worf
  • Време на започнување Време на започнување

Каков леб јадете?

• Бел (обичен)

Гласови: 20 54,1%
  • Р’жен

Гласови: 5 13,5%
  • Интегрален

Гласови: 3 8,1%
  • Диетален

Гласови: 1 2,7%
  • Макробиотички

Гласови: 4 10,8%
  • Други

Гласови: 4 10,8%

• Вкупно гласачи
    37
  • Гласањето е завршено на .
bel i samo bel drugite ic ne gi sakam zatoa doma vojna e poso dedo mi kupuva nekoj od furna,majka mi crn pcenkaren ili nekoj beden,a jas sakam bel i takaaaaa :)

Pogaca od mama ili intergralen , jadam mozi 2 parcinja leb nedelata taka da ne sum nekoj golem gurman

Не пребирам јас многу многу-битно леб да е и тазе да е!!!

еден леб од тесто се прави али незнам како го викаа! Требаше да го прашам пред да го изедам!?!

a idam mkd site jada leb ;) kontram vo zivoto.. nekam leb..

Јадам колачи, лиснати теста или бурек. Порано редовно јадев 1/8сирење од Шеерезада ама сега на цврц немаТ, веќе.
Леб???хм....
каков има таков.

jadam sekakov leb ... ne pribiram barem za toa

Пробиштипскио е најдобар леб а не е лош ни струмичкиот ни Кратовскио - оно се најдобри за мачкање еуро крем и мармалад

Worf напиша:
Јас од пред 3 години почнав да јадам макробиотички леб (без адитиви и квасец од интегрално р’жено и интегрално пченично брашно) и многу подобро се чувствувам! Сакам да знам каков леб вие јадете и колку сте запознаени за хранливите вредности на лебот направен од интегрални брашна!
Црн (диетален, интегрален...). Исклучиво црн. Белиот леб органски не можам да го поднесам. Како и да е, многу ретко јадам леб.

polubel leb.... nemznam zaso ali nemozam da jadam crn... nekako mnogu cuden vkus mi ima, a bel moze....

Jas jadam od onoj so voda, kvasec i brasno.

Ретко јадам леб. А кога јадам најчесто јадам бел обичен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom