Каков е вашиот стил ?

Каков е вашиот стил?кремски,рокерски,металски или...?Кој стил највеќе го мразите и зошто?

Да го наречам провокативен , гледам постојано да сум со длабоко деколте, мрежести холахопки , кратки мини здолништа , високи потпетици , црвен кармин и шминка која на очите им дава зачаден изглед, онака заводлив

Да го наречам провокативен , гледам постојано да сум со длабоко деколте, мрежести холахопки , кратки мини здолништа , високи потпетици , црвен кармин и шминка која на очите им дава зачаден изглед, онака заводлив

таканаречен љепша од ночи.

Мојот стил е уличарски,носам и купувам облека за да не ми се смеат оти сум шетал гол.
ิхахахахахахахха, браво браво. и ја би за ово!
шала настрана, стил како стил: мноооооооогу глеам филмови, мнооогу читам книги, мноооооооооооогу мрзам да одам на факс (затоа ретко одам), мнооооогу сакаааааааам да пијаааааааааам, мноооооооооогу сакам да кулираааааааааааам... ах, да... стилот на облека беше: РАСТА ФОРЕВЕР!

Ууу па мене ми се свиѓа твојот стил.

ิхахахахахахахха, браво браво. и ја би за ово!
шала настрана, стил како стил: мноооооооогу глеам филмови, мнооогу читам книги, мноооооооооооогу мрзам да одам на факс (затоа ретко одам), мнооооогу сакаааааааам да пијаааааааааам, мноооооооооогу сакам да кулираааааааааааам... ах, да... стилот на облека беше: РАСТА ФОРЕВЕР!

Имам една молба.Купи нова тастатура ептен ти се заглавуваат тие копчињата,види таму ургирај прај нешо :)

Имам една молба.Купи нова тастатура ептен ти се заглавуваат тие копчињата,види таму ургирај прај нешо :)

копчињата ми се настинати од моево удииииииииииирааааааааааааањеееееееее, па така во целост и тастатурава ја фати некој вирус, ќе се опраи се надевам. Сепак благодарам за исцрпната помош, молбата одобрена

Па шознам, неможам со еден збор да го дефинирам. Шарен (: Сакам марами, старки и големи обетки. Хипи можеби.

Фармерки, маичка и патики братко :)
За навечер неретко штикли и сукња или нешто, ама тесни мини фустанчиња ко шо носат сеа модерниве скопјанки (читај сељанки >.>), никако!

Чик Куманово влечка или Rocca Строго тоа за обувки за у ноќен живот опинца или рибарски чизми , работнички панталони и нагоре палто или некоја билдерска маица

што ќе се најде во гардероберот :D
хаха...
па нешто како ретро-рок-хипи фазон, што знам... секогаш облакам различен стил, ама исцепаните фармерки и старките ми се трејдмарк.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom