Каков е интернетот на Телекабел, Теленет...

• Креатор на темата Креатор на темата Net_Boy
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Nesto se podobri deneska netot pa da vidime sto ke bide,Telekabel se seriozna firma taka se raboti................

Nekolku postovi za problemot i sanacija nema filozofija.

Да денес е добар. Еве гледам во живо утакмица не сече :)

Aaaaa konecno se sredi,ke treba da castat sea
clipboard01do5.gif

Се враќа у нормала пополека

Deneska pak imaa sitni problemi ali podobar e netot od porano.

Soobrakaj Download + Upload: 97.328,07 MB

И ова е малку.. имам листа од работи кои сакам да ги симнам, а немам простор (ни DVD-ја). Ако деновиве земам една 500ка, бројкава може лесно да скокне до 250-300GB. Нема подобар провајдер :)

И ова е малку.. имам листа од работи кои сакам да ги симнам, а немам простор (ни DVD-ја). Ако деновиве земам една 500ка, бројкава може лесно да скокне до 250-300GB. Нема подобар провајдер :)

Тука се согласувам потполно но ради тоа шо нема конкуренција инаку јасна е работата да даде господ да има провајдери колку што има кафани во Скопје,па тогаш ќе видиме дали стипсите од НонНет или Телеком ќе се понашаат како каубојци небаре Џорџ Буш .

П.Овердрајв ти значи ни кочиш нетов а? :pos:

Иначе деновиве лета интернетов. 1.5 гига за секунда ги симнав пред некој ден :)

денес шкартовина. т.е. само вчера и завчера фучеше. КОЈ КУР Е?! овер, ми крадеш од нетот тибам хакерот. дај доста симињаш остај малце за мене!

Деновиве кај сите провајдери е тапа, има фркица со линковите.

Јас би рекол исто за Кејблтел,само што таму дури 2 месеци немам платено,и не ме гасат.

Кој е како нив :)

Јас би рекол исто за Кејблтел,само што таму дури 2 месеци немам платено,и не ме гасат.

Кој е како нив :)

ТК.. не ретко се заборавам по 2-3 месеци и јас, па после кога ќе ми дојде наеднаш за плаќање.. :)

Кенгур, гледај и плачи ма :)

296966801.png

+ за некоја минута проаѓам 100ка. И додека некои провајдери не сакаат да сфатат дека не секој што прави многу сообраќај продава DVD на пазарче, кабелскиве оператори ќе растураат :)

ТК.. не ретко се заборавам по 2-3 месеци и јас, па после кога ќе ми дојде наеднаш за плаќање.. :)

Кенгур, гледај и плачи ма :)

296966801.png

+ за некоја минута проаѓам 100ка. И додека некои провајдери не сакаат да сфатат дека не секој што прави многу сообраќај продава DVD на пазарче, кабелскиве оператори ќе растураат :)

Не не не

Ова нека го гледа и тек сеа нека почне да плаче :):pos2:

297003286.png

297002780.png

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom