Каков е интернетот на Телекабел, Теленет...

• Креатор на темата Креатор на темата Net_Boy
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Одкако ме префрлија од Он Нет на Телекабел, континуирано имам проблеми со е-меил пораките, некои не се пракаат некои пораки (истите) ги добивам/испраќам??? по неколку пати. Меил серверот е на МОЛ. Му се случува ли ова на некој друг и дали некој знае во што е работата?

Хах! Мислам дека конечно го средија интернетот Телекабел.

Сега сум без прокси, а страните хостирани на македонските провајдери (вклучувајќи го и форумов) се отвараат со одлична брзина! :-)
Само ако заебава пак после 10 минути, мамицата мамина... :star:

Ајде малку да го урочиме, после долго време го пуштам форумов без прокси и оди доста солидно. Педеркабел изгледа се поправиле, пу пу пу пу

TargeT напиша:
Ајде малку да го урочиме, после долго време го пуштам форумов без прокси и оди доста солидно. Педеркабел изгледа се поправиле, пу пу пу пу
Да, да! И јас истото го пишав во погорната тема.

Само ако се разбудам утре и пак биде се по старо, мамицата мамина! :star:

Acid напиша:
Да, да! И јас истото го пишав во погорната тема.

Само ако се разбудам утре и пак биде се по старо, мамицата мамина! :star:
Ако биде по старо, одам во канцеларијата во телекабел и ќе бидам црната овца од твојот аватар :sekss:

Ааааааа, Кајгана без прокси:je:

@ Strelec: Фала за информациите, се уверив и сам.. за 7-8 дена симнав исто толку гига, и пак фура на 256.. (=

Дафире ај го пробаме ова ВПН, да видиме колку оди трансфер. Дојди на мсн за да се разбереме полесно.

Абе одамна имав кабловски нет преку „Телекабел“ на Он.нет, а инаку модемон ми стои, шо да му праам, да му го шитнам на некој, ако сака, ајмооооо 4600 го платив, го шиткам 4500. :) :) :)

TargeT напиша:
Дафире ај го пробаме ова ВПН, да видиме колку оди трансфер. Дојди на мсн за да се разбереме полесно.
пак си спор бе те шијам уште :je:
бај д веј глеаш ли бандвид се пореметија овие оптимум онлајн али пак се намали сеа

Има уште некој на ТелеКабел пак проблеми со интернетот?
Јас имам големи прекини, а тие од "техничка поддршка" "не знаат што е проблемот".

P.Overdrive напиша:
Има уште некој на ТелеКабел пак проблеми со интернетот?
Јас имам големи прекини, а тие од "техничка поддршка" "не знаат што е проблемот".
Цел ден вчера, денес пола-дел.
Вчера дури немаше ни кабловска. Мора мамицата мамина! :star:

Па како побогу ќе пуштаме музика..
Им се јавив на овие пак, им викам Аеродром нема интернет, они - "не бе дечко, се е во ред кај нас.. а провери тоа сијаличките?"

Вријам вака..

ne znam dali temava se odnesuva samo na kabelskiot vo skopje, no jas ke vi kazam deka kaj mene vo strumica kabelskiot internet e super, imase problemi so mrezata samo prvite mesec do dva a posle toa nema gajle, a i za brz brz e, plus eftin e 710 den mesecno so ddv i bez nikakvi ogranicuvanja.

А да не знае некој кога телекабел постави мрежа во карпош и тафталиџе

Jane напиша:
А да не знае некој кога телекабел постави мрежа во карпош и тафталиџе

Почнаа да поставуваат во карпош 3, али акцијата е стопирана пошто требале демек да извадат некоја си дозвола.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom