TargeT
Сериозен СУМ
Ми се уби од паѓање после нова година катастофа е цела мрежа на телекабел
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Acid напиша:Денес имаше прекин од 1 час, немаше ни кабловска.
Копуци. :icon_mad:
P.Overdrive напиша:Полесно проаѓате вие од ТелеКабел, ние од ОнНет што сме дупло не :hump:..
Ти еем и ТК и сФе..
Гижо: у право беше, прекини на секои 10 минути имам ебате..
Гижо напиша:телекабел прават саботажа на оннет, ке им ебам све живо, ме изнервираа сабајлево, само чекам татко ми да се изнервира, он кога ке се изнервира иде и у лице им пцуе све живо, маме им ебам, немора на ваков начин да им крадат муштерии на оннет, цело време ми го сецкаат интернетов, кога би сумирал од цел месец, ке треба упола да платам од цената што ми е
Нека не иде за џабе чале твој, не е саботажа. Ја сум на Телекабел, а и кај мене е срање од нова година наваму. До нив е укењато нешто.Гижо напиша:телекабел прават саботажа на оннет, ке им ебам све живо, ме изнервираа сабајлево, само чекам татко ми да се изнервира, он кога ке се изнервира иде и у лице им пцуе све живо, маме им ебам, немора на ваков начин да им крадат муштерии на оннет, цело време ми го сецкаат интернетов, кога би сумирал од цел месец, ке треба упола да платам од цената што ми е
Потрошени мегабајти: 3,20GBStrelec напиша:Najverovatno e do Onnet problemot.
http://biz.on.net.mk/wi-fi_plus.html
Ova im e najeftiniot bezzicen paket....990den so "ogromni" 2Gb Limit posle koj ve gasat skroz so brzina od 0Kb/s !!
I normalno deka ne im se isplati da vi davaat "gaga" za 1500den neogranicen internet preku TeleKabel i da siminjate eden kup Gb.
Ja sum u Centar na TK/Neotel i osven nekoj 3-4 kratki prekini vo mesecot od maximum pola saat nikakvi drugi problemi nemalo.
P.Overdrive напиша:Потрошени мегабајти: 3,20GB
Лимит: 6GB
Било кој АДСЛ-овец без проблем симнува 5-10 гига, па и многу повеќе, и покрај лимитот од 4 гига.. од проста причина што МтНет не ограничуваат p2p, за разлика од ОнНет кај кои нема p2p после 3 гига.
Значи аргументот твој за симињање "еден куп GB" паѓа во вода.
Strelec напиша:Potroseni megabajti: 17Gb :je: (ova za 15dena)
Prai razlika megju Telekabel/Onnet i Telekabel/Neotel. I neznam zasto si seuste na Onnet ako vi gasat p2p.
Luge od ADSL so dvogodisni dogovori izbegaa pa ne od Onnet kabel....
Na ADSL sum bil i znam kako e da si na 64/64 za 3000den, ja barem ednogodisen dogovor imav, bas zasto nikad ne sum im veruval na Mtnet i znaev deka moze da se desi ko sto se desi.
U momentov so ceni/brzina/limiti neka me uveruva koj saka ama Telekabel so Neotel e najbolja varijanta. Uste da im proraboti konekcijata sto ja pravat so Srbija ke bide use podobro, valjda i pojaki paketi ke ima togas.