Каков бакнеж најмногу ве возбудува?

• Креатор на темата Креатор на темата Orion2
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да ме бакнуваат нежно, без разлика колку ке трае... ме возбудуваат нежно грицкање, бакнежи околу устата и на вратот...

Осамен бакнеж. :P

т.е. кога нема никој наоколу.

Осамен бакнеж. :P

т.е. кога нема никој наоколу.
во ред кога нем аникој наоколу, но како сакаш да биде ? јас сакам исто осамен ама на педалинка во Охрид , инаку сакам да има црвен кармин на усните да се рашљакаме со бурни страсти и емоции како да ни е прв :) (Швајцарски бакнеж) хахахахаа

во ред кога нем аникој наоколу, но како сакаш да биде ? јас сакам исто осамен ама на педалинка во Охрид , инаку сакам да има црвен кармин на усните да се рашљакаме со бурни страсти и емоции како да ни е прв :) (Швајцарски бакнеж) хахахахаа

А за место и додатоци на бакнежот. Пааа... пожелно е да биде у лежачка положба, без ова црново, само маичка, без кармини и шминки и слични срања и косата да и биде врзана вака. И тоа. :)

Онака страствен со касање и после тоа на врат додека со раката го стега задниот образ :D

Комбинација од допир на ноза/гз/цицка со вртее на јазик или било каква игра со јазик :drk:

Заводлив, длабок, лигав, страствен, напалив, нежен....Долго и слатко љубење обожавам..

ФренЧ али со усул нечу да ми ваѓа крајници....

Изненадно касање на усна и див лигав франц

Не поднесувам јазик да ми пикаат у уста јбг,ако се занесе одма прекинувам.Иначе највеќе уживам кога ме бакнува по градите,па поготово кога ќе почне да ми тегне некое влакненце полека со забите екстази:X3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom