Каков бакнеж најмногу ве возбудува?

• Креатор на темата Креатор на темата Orion2
  • Време на започнување Време на започнување
Во моментов би ме возбудил само ако би дошла да ме бакне и да ми каже дека сево ова беше лага....

Со правиот човек, секаков.

Суперменски*. Ви текиње, Супермен коа виси со главата надоле од една зграда, а оваа цурава (Кирстен Данст) исправена стоечки. Ем у позадина дожд, романтики. Таков бакнеж рулз, само ти требаат извесни гимнастички способности, или евентуално суперхеројски моќи. Што ќе се најде. cool:

Ја пребив шегава, и сада мало озбилније... Секаков бакнеж со личноста што ми значи.

едит*: Спајдермен бил тој бе, Суперменските бакнежи беа у летање, забораив. :pos:

Страсен...упс груб можеби..понекогаш нежен, доволен е и еден допир на усните, ме возбудува секој бакнеж:vozbud:

од вратот после неколку секунди шмукање (правење шливки и гризање) да иде нагоре накај усната со нејзините усни, без јазик да ми ги земе усните и да... :) ми недостигаат тие бакнежииии... :(

Doooolg strasen francuski baknez so prsti vo kosa....ufffff.... Da mi pominat peperutki vo stomakot i mornici po celo telo!

Da pocne sporo..onaka samo na sekundi (kako zalazuvanje) za da podocna se ubrza tempoto i da se stigne do kulminacija (wild kiss) .....
Neshto vo stilot na tehno pesnite kaj shto se zagrevate i otkacuvate na najdobriot del .

Vikuska напиша:
me vozbuduva baknez koj pocnuva poleka a prodolzuva strsno. togas se cuvstvuvam kako da sme samo nie dvajca na svetot. pa potОa cepkanje vo kosata, baknez na vratot, sepot na uvce. uf, sekoj baknez so toj sto go sakas moze da te zapali
Исто!!!! :back:

Оној на очите...кога искри му светкаат, а бојата ја менуваат под налет на страста од зелени во темно маслинести, кога шара од усните, по вратот и надолу....мммммммммм
aj.gif

Pa zavisi nekogas sakam nezni i bavni koi traat i po nekolko minuti ili nekoii polni so strast duri div baknez:smir:

m.. Koa bebeto moe ke mi go podade pirsceto so mu e na jaziceto da si poigram so nego pred da pocneme so onaka klasicen francuski.. Ne mn dolg.. Ali mn mn mn mn sladooooooook.. mWah.. :back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom