Највеќе со другарство... ретко кога сум му се пуштила на некој нападно да му речам ми се свиѓаш вака нака, или па да се пренемагам пред него, да трепкам заводливо, да си играм со косата или такви глупости. Природна сум си, ќе му зборам за фудбал за кошарка (ствари кои што знам го интересираат, колку него толку и мене), и едноставно како другарка ќе му станам, да виде дека може да зборува со мене за што сака. Во 98% од времето ми успеало, затоа што во мое искуство машките повеќе сакаат некоја женска која што ќе им биде како другарка, која што ќе може да им се друже со другарите без да вика колку и е досадно, итн итн. И тоа ми успева за 2 дена макс.
Вака правам пошто не секој сака нападна женска, така да му давам на знање дека ми се свиѓа и дека сакам нешто со него. Ако гледам дека малку од малку возвраќа, или јас ќе се пуштам, или ќе станам понападна за да му дадам на знање дека сакам сега нешто да направи.
Вака правам пошто не секој сака нападна женска, така да му давам на знање дека ми се свиѓа и дека сакам нешто со него. Ако гледам дека малку од малку возвраќа, или јас ќе се пуштам, или ќе станам понападна за да му дадам на знање дека сакам сега нешто да направи.