Prince
PsyTrance, Musica Psychedelica
- Член од
- 22 јуни 2007
- Мислења
- 1.160
- Поени од реакции
- 2.987
Sho mislite koa kje se legalizira celosno u MK?![]()
Тешко во наредниве 20 години, понатаму можда

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sho mislite koa kje se legalizira celosno u MK?![]()
Godina dena posle...Dali sega se prodava vo specijalni apteki bas me zanima?Од октомври, во Швајцарија, поточно Женева, ќе се продава легално и специјални аптеки. Ако иде некој да купува или да шета, би требало да е блиску до железничката.
Патем пушев сега bubble kush auto. Одличен лајт хај дава![]()
Godina dena posle...Dali sega se prodava vo specijalni apteki bas me zanima?
Деновиве читам дека по аптеките во продажба се пуштени две нови видови на масла од канабис, со висока концентрација на ТХЦ и ЦБД кои ќе можат да се купат единствено со рецепт препишан од невролози, инфектолози, радиолози и онколози, а се наменети за болни од епилепсија, мултиплекс склероза, ХИВ и за пациенти со малигни заболувања. Маслата ги произведува "Реплек".
Едниот препарат со концетрација од 300 мг ТХЦ и 300 мг ЦБД во пакување од 120 мл чини 5544 денари, а вториот со концетрација на ТХЦ од 600 мг и ЦБД од 600 мг во пакување од 240 мл чини неверојатни 9240 денари.
Ретко кој би можел да си ги дозволи овие препарати со вака високи цени, освен најбогатите.
Кај нас, се е во интерес на богатите, а тука ја вклучувам и фармацевтската гранка. Сиромаштијата нека умира, ионака нема ќар никој од сиромашниот и болниот.
не знам, не сум проверил. немам одено во швајцарија сеуште годинава. би те излажал ако кажам да или не
Me interesira neshto za thc-to za ostanuvanje vo teloto. Gleam upaten si, a razlistuvav po net sho kako. Znam ostanuva na vlakno najdolgo, pa vo krv, pa vo urina na kraj. Ko sho imam chitano u kosa ostanue do 6 meseci pola godina taka nesto.
Za krv nemam info. Me interesira za mokracha. Obichno koa pusham HG posle 24-5 dena celosno ja snemue tetrahidrokannabinol u urinata.. Ima li nachin ili posebna ishrana da se smalat denovite. (Me kapirash sho ti zboram mislam deka) na primer da pusham gras na 1 januar, a na 10ti da bidam chist ili na 15ti na primer.
Dali tuka ima uloga i kolichinata sho ke ja ispushish i tako dalje.
Neka me upati nekoj ako znae podetalno.
@Бавча ?!?
Pozdrav od mene. Stay High !
Si praela nekad spid?Здраво да ве прашам јас сум со мал степен на епилепсија и сакам да правам појако нешто имам читано дека спит ''speed'' било добро за таа болест дали е точна оваа информација или е лажна?
Планирам тоа да правам доколку е добро ама премногу ретко.
Не ама сакам иам слушано дека дигало не спуштало како амфе...Si praela nekad spid?
Inache temava e za marihuana dusho. Pushi si hg i kje si tamanka.Не ама сакам иам слушано дека дигало не спуштало како амфе...
пушамInache temava e za marihuana dusho. Pushi si hg i kje si tamanka.
kaj prochita?пушамсамо сакам и оваа ббидејќи така прочитав
Низ интернет па овде се обратив да прашам да не знае некој...kaj prochita?
Едниот препарат со концетрација од 300 мг ТХЦ и 300 мг ЦБД во пакување од 120 мл чини 5544 денари, а вториот со концетрација на ТХЦ од 600 мг и ЦБД од 600 мг во пакување од 240 мл чини неверојатни 9240 денари.
Ретко кој би можел да си ги дозволи овие препарати со вака високи цени, освен најбогатите.
Кај нас, се е во интерес на богатите, а тука ја вклучувам и фармацевтската гранка. Сиромаштијата нека умира, ионака нема ќар никој од сиромашниот и болниот.