Како влијае марихуаната на здравјето...

• Креатор на темата Креатор на темата MSV
  • Време на започнување Време на започнување
Razni interesni podatoci ima za lekovitite svojstva na Marihuanava. Ajde kazete vie sto imate zemano odreden period kako vi vlijaelo ? Cisto da sporedime so naucnive objasnuvanja. :)
Едно е 100% сигурно. Ако ја зимаш како и сите преку пушење имаш штета на бели дробови.

Едно е 100% сигурно. Ако ја зимаш како и сите преку пушење имаш штета на бели дробови.
Знам дека тролаш и тестираш дали сум глуп од причина што успеаа да те убедат дека сум со испран мозок. Не е се така како што изгледа. ;)

Знам дека тролаш и тестираш дали сум глуп од причина што успеаа да те убедат дека сум со испран мозок. Не е се така како што изгледа. ;)
Не те трола. Убаво ти кажува дека марихуаната е штетна за белите дробови, бидејќи содржи 4 пати повеќе катран од обичната цигара.

не си давај на значење до толку

Тоа што го кажав е факт.
А за другото може да се дискутира.

Неможеше да заспиеш? o_O Чудно, стварно убаво се спие.
Уопште око не можам да слопам додека не помине дејството. Барем порано така ми беше. Сеа пораснав, не конзумирам веќе нелегални супстанции. :cool:

Уопште око не можам да слопам додека не помине дејството. Барем порано така ми беше. Сеа пораснав, не конзумирам веќе нелегални супстанции. :cool:
The high produced from smoking Indica bud is a strong physical body high that will make you sleepy or ‘couch-locked’ and provides a deep relaxation feeling compared to a Sativa high, which is known to be more energetic and uplifting.
http://www.theweedblog.com/the-difference-between-indica-and-sativa-marijuana-plants/

Да додадам еден интересен податок. Пушењето марихуана е поврзано со добивање деперсонализација/дереализација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom