Како влијае марихуаната на здравјето...

• Креатор на темата Креатор на темата MSV
  • Време на започнување Време на започнување
Не се секирај знам дека yellow submarine се капсули(дрога),немаат врска со нивно користење во песнава.Инаку колку сакате можете да ја браните травава,си останувам на моето,сепак секој има различно мислење.
Добро а што правиш тука тогаш? тролл, трол трол или колку да се најдеш во муабет?

Не се секирај знам дека yellow submarine се капсули(дрога),немаат врска со нивно користење во песнава.Инаку колку сакате можете да ја браните травава,си останувам на моето,сепак секој има различно мислење.
Капсули? Sea of green да не е содржината на капсулите?
--- надополнето: 16 мај 2012 во 16:31 ---
Старо ама интересно од Scientific American http://www.doctordeluca.com/Library/WOD/BrainsOwnMJ-SA04.pdf
и
Документарец од BBC ако некој го нема постирано претходно

Е ајде вие експерти! Долго време ми остана ова прашање неразјаснато! Дали е нормално кога ќе се надуваш, да не ги осеќаш рацете? Во смисла да не можеш во рака да фатиш чаша, не си способен?

Е ајде вие експерти! Долго време ми остана ова прашање неразјаснато! Дали е нормално кога ќе се надуваш, да не ги осеќаш рацете? Во смисла да не можеш во рака да фатиш чаша, не си способен?
Mи се нема десено али не викам дека е невозможно дејството си варира од организам до организам од ситуација до ситуација и секако од тревата што ја пушиш.

Па да... ако испушиш цела нива :D

Mи се нема десено али не викам дека е невозможно дејството си варира од организам до организам од ситуација до ситуација и секако од тревата што ја пушиш.

Тревата беше купена од Порториканци, незнам какво потекло имаше, ама беше од Јужна Америка милион посто!
Она нешто јас никогаш не го имав пробано нешто апокалиптично беше, веза нема тревата тука на Балканов....чист булшит е! Ама тоа беше пред неколку години!...

Тревата беше купена од Порториканци, незнам какво потекло имаше, ама беше од Јужна Америка милион посто!
Она нешто јас никогаш не го имав пробано нешто апокалиптично беше, веза нема тревата тука на Балканов....чист булшит е! Ама тоа беше пред неколку години!...
Јужна Америка:)Не си била навикната на таква трева и ти се десило тоа ништо страшно.
Јас во Германија средив од еден црнња лемон хејз се надував пуштив да глеам филм пропагав во кревет и звучните ефекти од филмот ме трипаа многу ми беше грдо ептен :)

Се е можно, ако гледаш од мед. гледна точка, испраќање на импулси ... Дел од централниот нервен систем се грижи за работата на мускулите. Се започнува од моторичната регија на кората на големиот мозок и завршува во мускулите. Значи ти пробуваш нешто - тоа во вид на информација патува до кората на големиот мозок, значи се десило стимул! Потоа се добива повратна информација до мускулите....отрпнатост! Во комбинација со психотропното дејство на травата = БУМ БУМ

Секој може да има различно мислење за мајка ти.
За тревата или знаеш, или незнаеш.

Ако и дозволиш на психата да те надвладее тогаш и од една плуќа ќе мислиш дека си пред срцев удар. Сум дувал ко ненаситен па пак сум го возел филмот ко да сум бајага :icon_mrgr:

Значи најздоле таму од странава кога сакаш да пратиш нешто пишува Испрати мислење,значи јас давам мислење за тоа што сакам,ако сакам за авионски летови да давам ќе дадев.
Значи, прочитај го насловот на темата и подфорумот во кој се наоѓа. Не, не можеш да дадеш мислење за ендемскиот вид на кокичиња во југоисточна Монголија. Ако имаш нешто да искоментираш од здравствен аспект, повели. Етичките аспекти на друга тема разглабај ги, ако баш инсистираш.

Ако и дозволиш на психата да те надвладее тогаш и од една плуќа ќе мислиш дека си пред срцев удар. Сум дувал ко ненаситен па пак сум го возел филмот ко да сум бајага :icon_mrgr:

Хмм незнам, може и ти си во право:LOL: ...обично во некој такви ситуации пробувам да го котролирам мозокот, никогаш не дозволувам било алкохол, трева да надвладее над мене, ниту пак патам од анксиозност..... јас мислам дека ганџата беше отров невиден! (y)

А има некој слушано ептен добра музика иако таа не свири никаде? :)

До модераторите (нормално ако може) ::
Поштедете не од дебилни мислења каде некој си закоравен ум ми спори кој бил џанак, кој пашкал кој вака или кој онака. Кој не пробал не знае и не може мене нити било кој да етикетира и без никакви факти да ми брбла до сабајле што чинело а што не, кога тој ни самиот не пробал повеќе од бурек - од рекла казала муабети и касандра трудна остана, а не сум ја ни пипнал!

Многу мразам некој што не ни помирисал, не ни знае како мириса, да ми кажува дали е штетно и кои се последиците. Тоа е исто како јас сега да одам во теми за Автомобилизам и да серам кој автомобил е подобар, а ни возачка дозвола немам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom