Како влијае марихуаната на здравјето...

• Креатор на темата Креатор на темата MSV
  • Време на започнување Време на започнување
Slusaj ti Lou Weed so epitetite glup mozesh da se obrakas na tatko ti , a so deminutiv mali na najdobriot prijatel toj sto ti e u gaki, zatoa posle pafkanje te sovetuvam ne idi da pisuvas , se brukas i pokazuvas tvojata niska obrazovanost i sposobnost za komunikacija.

Koa ke ti se izbistri malce glavata ke sfatis za edno 10 godini sto sum napisal... eventualno

марихуаната ја пушат само тешки сељачишта и големи филмаџии без пола грам мозок во главата .. ако толку сака некој да му се врти у глава , ке си пие пиво .. ко ЧОВЕК !

марихуаната ја пушат само тешки сељачишта и големи филмаџии без пола грам мозок во главата .. ако толку сака некој да му се врти у глава , ке си пие пиво .. ко ЧОВЕК !

Брат поштовање за тебе, ама ова стварно не ти требаше.

сеа ме зеебаваш ? .. слободно кажи ако сум рекол .. ке пробам да се поправам !

Напраи глупа генерализација со која извреѓа неодреден број на луѓе, форумџии меѓу кои што има и некои што ги поштуваш. Што поише сакаш?

Напраи глупа генерализација со која извреѓа неодреден број на луѓе, форумџии меѓу кои што има и некои што ги поштуваш. Што поише сакаш?

те разбирам !

али пеер .. оф корс дека тоа не се однесува на сите .. тоа го мислам само за оние ептен забеганите што дуваат буквално секој ден и си го уништуваат животот на многу банален начин .. не верувам дека се такви тие што ги поштувам од форумов ! ... иначе Свидн кажа доста добри работи !

те разбирам !

али пеер .. оф корс дека тоа не се однесува на сите .. тоа го мислам само за оние ептен забеганите што дуваат буквално секој ден и си го уништуваат животот на многу банален начин .. не верувам дека се такви тие што ги поштувам од форумов ! ... иначе Свидн кажа доста добри работи !

Епа пер среди го постот, напиши го ко што треба :)

Fallen`Angel;846958[B напиша:
]марихуаната ја пушат само тешки сељачишта и големи филмаџии без пола грам мозок во главата[/B] .. ако толку сака некој да му се врти у глава , ке си пие пиво .. ко ЧОВЕК !

те разбирам !

не ми е нешто јасно во муабетот , нешто ми изгледа дека си против пушење на трава(марихуана) ама сепак си го поштуваш тоа:toe:

демек се додека не се забега е ок , а после тоа не е.
ако марихуаната ја пушат само тешки сељачишта тогаш кој ти се тие ептен забеганите а кои ти се тие не забеганите.????
ептен сакам да го одговориш ова прашање.бидејќи се нафура и тука ни ја извреѓа пола од младината наша (факт е тоа дека секој трет ако не втор ,пушел трава).

не ми е нешто јасно во муабетот , нешто ми изгледа дека си против пушење на трава(марихуана) ама сепак си го поштуваш тоа:toe:

демек се додека не се забега е ок , а после тоа не е.
ако марихуаната ја пушат само тешки сељачишта тогаш кој ти се тие ептен забеганите а кои ти се тие не забеганите.????
ептен сакам да го одговориш ова прашање.бидејќи се нафура и тука ни ја извреѓа пола од младината наша (факт е тоа дека секој трет ако не втор ,пушел трава).

види .. шо сакаш кажи .. али трева ко трева е ШИТ работа ! има луге што знаат да запалат еднаш ,два пати ,три пати у месецот , можда и у годината .. тоа е ОК .. тие не се забегани ! .. али има и луге што знаат да запалат осум, девет, десет пати на ДЕН мислејки дека тоа е кул .. а уствари НЕ е ич.. тие се забегани (ја ги викам луге со исушен мозок) ..
мојот некогашен најдобар другар од маало сега нема сила да ме погледне во очи поради тоа забегување .. океј е , сме пушеле порано трева 2-3-4 пати у месецот .. али ја се откажав затоа што знаев што ме следи понатака .. ама он продолжи, сега он е тежок дебил и веке оддамна не ми е ни другар .. ете како се станува забеган !

ImperatoR напиша:

Па ваљда сакал да каже за оние: забеганите на кои веќе им прешло во навика секој ден да пашкаат. А оние незабеганите се рекреативците, од разонода си пашкаат од време на време... :wink:

Рекреативно пашкање....рекреативно организирање оргии...рекреативно сечење глави...what will they come up with next?:tapp:

Луге,зошто ја осудувате ганџата.99% посто имате пробано ама немате пушено активно во вистинска смисла.Ја се занимавам со активно пушење од шесто одделение а сеа иам 19 години,па сеа вие увидете.Вашите мислења за тоа дека уништувала или горела мозок,се точни ама сепак чуството е највеличественото нешто.Замислете како е еден од животот да се чуствувате надмокни,да го знаете секој потег на човештвото и да го разбирате концептот на функционирање на општеството.

Луге,зошто ја осудувате ганџата.99% посто имате пробано ама немате пушено активно во вистинска смисла.Ја се занимавам со активно пушење од шесто одделение а сеа иам 19 години,па сеа вие увидете.Вашите мислења за тоа дека уништувала или горела мозок,се точни ама сепак чуството е највеличественото нешто.Замислете како е еден од животот да се чуствувате надмокни,да го знаете секој потег на човештвото и да го разбирате концептот на функционирање на општеството.

Браво се си кажа:tapp::tapp:„чуството е највеличественото„ аха да, ти се молам, уствари твое право, ја само не мислам така. Има многу поубави работи во животот од марихуаната, уствари ја не ја ни ставам у убави работи.:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom