Marchelo93
Дипломиран Џаболебар
- Член од
- 10 јули 2011
- Мислења
- 1.931
- Поени од реакции
- 1.998
Дај причина зошто е забрането,масоните така наредиле,или некоја теорија на заговор?Da bilo zdravo nemalo da bide zabraneto so zakon
Bog da se cuva.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај причина зошто е забрането,масоните така наредиле,или некоја теорија на заговор?Da bilo zdravo nemalo da bide zabraneto so zakon
Bog da se cuva.
Ај дај не се лупајте,да било здраво сигурно нема да е забранета со закон.Како бе не сум запознал досега некој доктор,адвокат,семеен човек што редовно пуши марихуана него се се тоа изгубени случаи кои не се способни ни наједноставна работа да завршат..
Прочитај убаво шо напиша.Дај причина зошто е забрането,масоните така наредиле,или некоја теорија на заговор?![]()
Добро знаеш од кои, не се праи наудрена.
Тие наркоманите што се занимават со дрога.
А тоа дали шмркате тамо у секта или се шприцате со марихуаните, ич не ме интересира. Ваша работа, што сакате праите само не не заразувајте нас нормалните.
Јас си знам што е најдобро, по една две ракиички и супер ми е, не ми требаат мене тие дроги и такви работи.
marihuanata ti go zela umot devojce, gledam uste imas halucinacii, marihuanata se smrka toa e fakt, i moze da se zarazis. Odrekuvanjeto e toa od kaj sto se pocnuva![]()
Како бе не сум запознал досега некој доктор,адвокат,семеен човек што редовно пуши марихуана
....
.....
Да имавте, барем во еден од моите последни, два-три поста некој од вас ќе детектираше сарказам.
Сега сериозно,
Јас сметам дека марихуаната стварно не е за лица кои не постигнале емоционална зрелост. Претпоставувам дека сте на тие години, пошто ми се чини дека немате многу книги прочитано во животов.
Да имавте, барем во еден од моите последни, два-три поста некој од вас ќе детектираше сарказам.
ти исто:
се согласувам со тебе за емоционално незрели дека не е. потполно. јас лично не сум на тие години (ама мислам дека би дала многу за да бидам пак таму назад некаде). а за книги да не правиме муабет, читам и тоа и од овие обичниве и од оние од К15Сега сериозно,
Јас сметам дека марихуаната стварно не е за лица кои не постигнале емоционална зрелост. Претпоставувам дека сте на тие години, пошто ми се чини дека немате многу книги прочитано во животов.
ти исто:
Не е сарказмот во постот што си го цитирал.
(тој баш не е саркастичен пост)
Плус, да сте читнеле барем малку од темава, поназад само неколку страни, ќе сте биле на чисто за моите ставови (доколку, ете, немате детектори за сарказам)
OMG you are hopelesss.... Да мали, баш тебе докторот/адвокатот/семејниот човек ќе ти се открие дека пуши марихуана.Ај дај не се лупајте,да било здраво сигурно нема да е забранета со закон.Како бе не сум запознал досега некој доктор,адвокат,семеен човек што редовно пуши марихуана него се се тоа изгубени случаи кои не се способни ни наједноставна работа да завршат.Кај сме дотепана и мрзлива нација уште и мара фали да легализираат.Дувајте си вие на редовна база и тешете се дека се е у реду и не сте зависни и дека можете да прекинете коа сакате,така се тешат и пушачите на едни обични цигари..
Во Холандија е легализирана тревата оддамна...Дали тоа значи дека нашата држава се грижи повеќе за здравјето на граѓаните од холандската држава?Ај дај не се лупајте,да било здраво сигурно нема да е забранета со закон.Како бе не сум запознал досега некој доктор,адвокат,семеен човек што редовно пуши марихуана него се се тоа изгубени случаи кои не се способни ни наједноставна работа да завршат.Кај сме дотепана и мрзлива нација уште и мара фали да легализираат.Дувајте си вие на редовна база и тешете се дека се е у реду и не сте зависни и дека можете да прекинете коа сакате,така се тешат и пушачите на едни обични цигари..
Ај дај не се лупајте,да било здраво сигурно нема да е забранета со закон.Како бе не сум запознал досега некој доктор,адвокат,семеен човек што редовно пуши марихуана него се се тоа изгубени случаи кои не се способни ни наједноставна работа да завршат.Кај сме дотепана и мрзлива нација уште и мара фали да легализираат.Дувајте си вие на редовна база и тешете се дека се е у реду и не сте зависни и дека можете да прекинете коа сакате,така се тешат и пушачите на едни обични цигари..