Како влијае марихуаната на здравјето...

• Креатор на темата Креатор на темата MSV
  • Време на започнување Време на започнување
Ај дај не се лупајте,да било здраво сигурно нема да е забранета со закон.Како бе не сум запознал досега некој доктор,адвокат,семеен човек што редовно пуши марихуана него се се тоа изгубени случаи кои не се способни ни наједноставна работа да завршат..

Да, пошто тие доктори одат насекаде и шират дека пушат во оваа наша држава со затворени мозоци. Само да знаеш ти колку доктори, адвокати и семејни луѓе пушат, ехееј, од тука право во Саудиска Арабија би се преселил.

Дај причина зошто е забрането,масоните така наредиле,или некоја теорија на заговор?:cautious:
Прочитај убаво шо напиша.
Ако било здраво нема да биде забрането.Па ги спомна цигарите - кои се апла штетни а не се забранети *милиони смртни случаеви годишно.
Алкохол исто милиони смртни случаеви - директно и индиректно.
Се тоа дека е легално и сигурно е здраво.
Само ова опасно у пм , затоа изгледа и забрането.
Во Мк може е забрането,ама тоа не го спречува никој да си земе некој џоинт.
Премногу пари се вртат со таа нелегалност.Многу количина шо е запленета е пак на улиците.
Профитот ќе им падна на тие шо сакаат да е нелегално.
Како во Холандија шо се случи или последни случаи Чешка,Вашингтон и Колорадо во САД.
Кога нешто се легализира ,опаѓа интересот и профитот.

Добро знаеш од кои, не се праи наудрена.
Тие наркоманите што се занимават со дрога.
А тоа дали шмркате тамо у секта или се шприцате со марихуаните, ич не ме интересира. Ваша работа, што сакате праите само не не заразувајте нас нормалните.
Јас си знам што е најдобро, по една две ракиички и супер ми е, не ми требаат мене тие дроги и такви работи.
marihuanata ti go zela umot devojce, gledam uste imas halucinacii, marihuanata se smrka toa e fakt, i moze da se zarazis. Odrekuvanjeto e toa od kaj sto se pocnuva :(

koj vi dal kompjuter na vas? de cacnete na google i procitajte za stetnosta na marihuanata i sporedete so alkoholot. ama realni da bidete.

eve vi i grupa na fb kade sto imate svedostva na luge koi bile na umiranje, a uljeto od marihuana gi vratilo vo zivot http://www.facebook.com/pages/Rick-Simpson/298774923502987

Сега сериозно,

Јас сметам дека марихуаната стварно не е за лица кои не постигнале емоционална зрелост. Претпоставувам дека сте на тие години, пошто ми се чини дека немате многу книги прочитано во животов.
Да имавте, барем во еден од моите последни, два-три поста некој од вас ќе детектираше сарказам.

ти исто:

Да имавте, барем во еден од моите последни, два-три поста некој од вас ќе детектираше сарказам.

Па стај некое смајли, јеботе...

А, за другите работи (зрелоста, книгите...) и тоа како грешиш ...

Сега сериозно,

Јас сметам дека марихуаната стварно не е за лица кои не постигнале емоционална зрелост. Претпоставувам дека сте на тие години, пошто ми се чини дека немате многу книги прочитано во животов.

ти исто:

е многу јак сарказам, нема што...

Не е сарказмот во постот што си го цитирал.
(тој баш не е саркастичен пост)

Плус, да сте читнеле барем малку од темава, поназад само неколку страни, ќе сте биле на чисто за моите ставови (доколку, ете, немате детектори за сарказам)

Сега сериозно,

ти исто:
се согласувам со тебе за емоционално незрели дека не е. потполно. јас лично не сум на тие години (ама мислам дека би дала многу за да бидам пак таму назад некаде). а за книги да не правиме муабет, читам и тоа и од овие обичниве и од оние од К15 ;)
а кога ти го читнав делот со шмркање на марихуаната си помислив, еј види ептен некој забеган лик овој, како ли само допрел до компјутер, па и на форум знае да се зачлени...
хахахахахахахахаа

Не е сарказмот во постот што си го цитирал.
(тој баш не е саркастичен пост)

Плус, да сте читнеле барем малку од темава, поназад само неколку страни, ќе сте биле на чисто за моите ставови (доколку, ете, немате детектори за сарказам)

ок тоа, љјде помина, види ја сепак страната на фб, преполна е со сведоштва од луѓе кои го направиле и користеле улјето, и секој ден нови има.

Ај дај не се лупајте,да било здраво сигурно нема да е забранета со закон.Како бе не сум запознал досега некој доктор,адвокат,семеен човек што редовно пуши марихуана него се се тоа изгубени случаи кои не се способни ни наједноставна работа да завршат.Кај сме дотепана и мрзлива нација уште и мара фали да легализираат.Дувајте си вие на редовна база и тешете се дека се е у реду и не сте зависни и дека можете да прекинете коа сакате,така се тешат и пушачите на едни обични цигари..
OMG you are hopelesss.... Да мали, баш тебе докторот/адвокатот/семејниот човек ќе ти се открие дека пуши марихуана. :facepalm:
браво на логиката - „Штом не сум видел, значи не е точно“ :pos:

Ај дај не се лупајте,да било здраво сигурно нема да е забранета со закон.Како бе не сум запознал досега некој доктор,адвокат,семеен човек што редовно пуши марихуана него се се тоа изгубени случаи кои не се способни ни наједноставна работа да завршат.Кај сме дотепана и мрзлива нација уште и мара фали да легализираат.Дувајте си вие на редовна база и тешете се дека се е у реду и не сте зависни и дека можете да прекинете коа сакате,така се тешат и пушачите на едни обични цигари..
Во Холандија е легализирана тревата оддамна...Дали тоа значи дека нашата држава се грижи повеќе за здравјето на граѓаните од холандската држава? :cautious:
Има многу семејни луѓе кој го прават тоа на редовна база слично како што има луѓе кои си пијат вино на редовна база.

abe i mlekoto zdravo beshe pa otkrija deka ne e...ako se legalizira ubivanjeto?ne e legalno samo radi profitot...koa ke se legalizira site ke si posejat znaes kako ke padne cenata...drzavata ke nema pari od droga...kompaniive za cigari isto ke im zemat musterii ke treba novi cigari da vadat...itn itn...vaka miljoncinja od spomenici....i miljoncinja od droga taman

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom