Како ви се допаѓа бугарската музика?

• Креатор на темата Креатор на темата Godfather
  • Време на започнување Време на започнување

Kolku makedoncite ja slusaat bugarskata muzika

• Вкупно гласачи
    298
Статус
Затворена за нови мислења.
aj bez navreduvanje, i za vase dobro kazuvam slusajte makedonska muzika, ne 98% srpsko se slusa, odete vo Srbija i videte dali oni ja slusaat makedonskata muzika tolku kako sto vie im gi krevate akciite na tie....oros***......

Како им се креваат акции на Србинките им се креваат и на Бугарките сите си имаат своја публика(најчесто истиот народ)...Ти ако стварно слушаш ке знаеш дека 98% од песните Бугарски се земена музика од Пинк а понекогаш и текстот
Едина разлика е што Србинките си прават оргинал песни а овие зимаат од нив
.аиии да бе па оваа Ивана ја знаеш така памтиш кога ја викна Индира Радич да држи концерт на Српски во Софија и сите Бугари пееаsdsd така???

Heheh a koga bilo toa? Da ne si greska? I tie pesni ne se kradeni dodusa dalecen rodnina mi e Loboski poznatiot bugarski pa znam koi se koi ne se:tv: pozzzz

Heheh a koga bilo toa? Da ne si greska? I tie pesni ne se kradeni dodusa dalecen rodnina mi e Loboski poznatiot bugarski pa znam koi se koi ne se:tv: pozzzz

хе хе хе кукле ти демек се разбираш ама за тебе сум Милко Калајџиев:bilokojzbor;
Ивана на времето имаше цел албум земено од Индира и имаа заеднички концерт......сега не иде да те учам да ти го поткопам авторитетот како искусна Фен номер едно на този форумsdsd

хммм ..епа бугарската МУЗИКА , не можам да ја смислам ..не знам зошто , прво тоа што се вештачки сите и една од пеачките да ја извадиш на сцена да пее во живо , ќе се разбега публиката ( секоја чест на исклучоците , јес да се ретки али ги има сепак ) ..второ не знаат песна да направат па се ги крадат од некој .и трето ..не знам нема трето едноставно тоа за мене не е музика со квалитет која вреди да се слуша.:smir:

hehehehehe sekoj si ima svoe mislenje za muzikata i nemozete vie da ubedite sto covek da slusa a sto ne taka da eve i jas sega ke otvoram tema sto mislite za srpskata muzika....

Nemozam da slusam bugarska muzika ni minuta.Neznam niedna pesna,ni pejac ni pejacka,ne gi ni gledam spotovite .... i ne veruvam deka nekogas ke slusam

Не бе не можам да поднесам бугарска песна одвратни ми се зш крадат песни од другите држави :>)

E ne kradat, dozvoleno im e od drugite izdavacki kuki ako kradat ke zavrsuvaat po sudovi.

:pos: Која е разликата ? Дозволено им е, точно.. а не знаат сами да си направат една песна ?

Ama ne se site prevzemeni ako nekoj ne veruva neka pusti Planeta pa neka slusa...:pehar: :aplauz:

Не не фала.. :pos: Па добро де, еве нека има.. 10 посто од песните се нивни...другото е све превземено :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom