Како ви е поубаво - со кондом или без?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Доволно е само постот и податоците да ти ги видам за да ти потврдам дека не си достоен за цитирање.Ајт.
е сега шо ми изнакажа , така останав.
и кај мене има барем податоци, кај тебе ни дата на раѓање нема , можи 13 години имаш и девица си, ништо чудно.

е сега шо ми изнакажа , така останав.
и кај мене има барем податоци, кај тебе ни дата на раѓање нема , можи 13 години имаш и девица си, ништо чудно.
Мали не се тепај како риба во драгор ... можи да те залепи некој контињер

ако си сигурен во партенрката дека е чиста..тогаш фурај без кондом бидејќи чувството е незаменливо..е сеа ако се сексаш со некоја шо прв пат ја гледаш тогаш се разбира дека мора да користиш кондом..сепак..чувството без и со кондом е неспоредливо...:)

Без кондом дефинитивно, на време изваден на време скратени маките ако во случај се занесеш и испуштеш постоат си апчиња за ден потоа и се е (y) :)

Не знам, јас не правам разлика. Исто ми се фаќа. :)

decki seks so kuton e njagrda rabota ..jas sekogas vnatre go ostavam....zatoa samo bez..... :) i slobodno seksajte se :)

Attachments

• 309793_2503177898259_1217329434_33158348_1728086200_n - Copy.jpg
    309793_2503177898259_1217329434_33158348_1728086200_n - Copy.jpg
    110,9 KB · Прегледи: 4
да ама таа замена со таблети е штетна за женскиот организам посебно таблетите, Јасмин докажано го уништуваат репродуктивнот орган кај жените.
Од каде оваа глупост?
Па сите во развиените земји пијат антибеби пилули па гледам испоумреа:cautious:

Од каде оваа глупост?
Па сите во развиените земји пијат антибеби пилули па гледам испоумреа:cautious:

Мислам дека збори за деј афтер пилулите. Ако збори за нив, да, тие се штетни и многу ретко треба да се пијат.

Oбично не влагам во темава зш некако ми смешна (не ме сфаќајте погрешно)кога ќе видам што муабети се прави WoW..
ДЕца даваат совети на постари што во живот немаат осетено ама сајтовите си го прават своето!!
ПС.Use proteciotn,or you'll get sick and die:pos:

Знам дека лажеш бидејќи е ФАКТ дека има разлика (а ти правиш разлика:icon_lol:) посебно околу сексуалната кожна,природна стимулација на половите органи и вештачка(послаб филинг:)),господ да ја благослови силата на триење:vozbud:.

Мислам дека збори за деј афтер пилулите. Ако збори за нив, да, тие се штетни и многу ретко треба да се пијат.
Јасмин се контрацептивни таблети, а оние за ден потоа се викаа ... хмм Норлево или нешто слично .. ако не се лажам. Никогаш не сум купувала па можеби не сум во право:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom